DUH UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ NA SESTRINOJ REVIJI: Došla mi je u san i poželela sreću
Foto: Printscreen Facebook

Maja Krsmanović ubijenoj pevačici posvetila reviju

DUH UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ NA SESTRINOJ REVIJI: Došla mi je u san i poželela sreću

Stars -

Maja Krsmanović oduševila je publiku na „Serbian Fashion week“ u Novom Sadu revijom koju je posvetila sestri, ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović.

Istovremeno srećna što je doživela uspeh i tužna što Jelena nije prošetala pistom jer joj je to bila želja, Maja sa suzama priznaje da joj je ubijena pevačica došla u san tokom noći uoči revije.

"Verovali ili ne, sanjala sam je. Došla mi je u san. Kao da je htela da mi kaže: „Srećno sutra“", priča Maja, koja se dugo dvoumila da li Jeleni da posveti status na Fejsbuku upravo zbog tog sna.

"Jeco draga, falilo mi je da me bodržiš iz prvog reda, ali je očito bog hteo drugačije. Mada nekim delom i jesi bila prisutna, zna tvoja duša na šta mislim", poručila je kreatorka i otkrila zašto se dvoumila da li da Jeleni posveti reviju.

Foto Printscreen Faceboo
Foto Printscreen Faceboo

"Deo porodice smatra da bih time iskoristila porodičnu tragediju za svoju promociju. Nažalost, imamo i takve ljude u porodici. Nikada se ne bih tako promovisala, ali sestru sam jako volela. Ne znam zašto novinari uvek moraju da pitaju o Jeleni, teško mi je zbog nje", priča Maja sa suzama.

Kreatorka kaže da je ovo prva revija bez Jelene, koja je čak nosila njene modele, i sigurno bi ih i sada prošetala pistom da je živa.

"Jelena je volela moje modele i sigurno bi reviju pratila iz prvog reda. Nosila ih je i ona, kao i moja sestra Bojana Krsmanović. Sigurno bih imala njenu podršku, zbog čega mi je mnogo teško što je više nema", priča Maja, a jedan od njenih modela, koji su prilično zatvoreni i u tamnim bojama, ponela je i glumica Iva Štrljić.

Kreatorka je osim inspiracijom, prisutne šokirala i time što se na pisti pojavila polugola. Kako kaže, takva je uvek kad promoviše svoju u garderobu."Volim seksi i ekscentrično odevanje, a konstitucija mi dozvoljava da mogu to da nosim. Da imam više kilograma, to bi izgledalo degutantno", ponosna na svoje telo kaže Krsmanovićeva.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja