JELENA TOMAŠEVIĆ JE ŽENA ŠIROKIH SHVATANJA: Oprostila bih Ivanu prevaru!
Foto: Damir

Moderan brak

JELENA TOMAŠEVIĆ JE ŽENA ŠIROKIH SHVATANJA: Oprostila bih Ivanu prevaru!

Stars -

Pevačica Jelena Tomašević ima uspešnu karijeru, ali i uspešan brak sa glumcem Ivanom Bosiljčićem. Ona ne govori često o situacijama iz bračnog života, ali je ispričala šta bi uradila kada bi je suprug prevario.

"Nikad ne reci nikad. Uvek kada sam u životu govorila da nikada to ne bih uradila, dešavalo mi se da upravo to uradim. Kako da kažem, hrišćanka sam i učena sam da praštam, tako da ću tako postupiti ako dođe do takve situacije, ali verujem da se nikada neće dogoditi", rekla je Jelena koju smo zatekli na reviji donjeg veša.

Na pitanje da li bi i ona prošetala po pisti u donjem vešu, Jelena kaže:

"Dobro pitanje, u ovom trenutku mislim da ne bih imala hrabrosti da se prošetam u donjem vešu, ali nikad ne reci nikad. Nisam navikla da se eksponiram u javnosti na taj način. Možda se jednog dana ostvari neka saradnja. Što se tiče plaža, gde nosim kupaći, pa mi smo uvek na pustim plažama, biramo mesta gde nema mnogo ljudi, gde možemo da pustimo Ninu da se šeta i igra okolo. Nisam ljubomorna kada Ivana druge devojke gledaju, već sam ponosna na njega i njegov izgled", rekla je pevačica i dodala da nije vešta u kuhinji.

"Kada odem kod svekrve, obično učim da kuvam, jer ona zna odlično da kuva i priprema sve specijalitete. Ali zato planiram da uskoro upišem neku kurs na kojem ću savladati sve veštine spremanja hrane, pa ću tako da postanem prava domaćica", kaže Jelena.

Foto: Story
Foto: Story

(Alo/LJ.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track