ĆAZIM OSMANI ZA KURIR: Oženiću se Ninom Lečić čim se razvede!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Albanski biznismen mirođija u rastavi Lečića

ĆAZIM OSMANI ZA KURIR: Oženiću se Ninom Lečić čim se razvede!

Stars -

Letovanje u Ćazimovom hotelu donelo je lepoj voditeljki prve trzavice u braku s Branislavom Lečićem, a sve zbog Osmanijeve reputacije zavodnika. On sad čeka njenu slobodu

Otkako su Nina i Branislav Lečić saopštili da se razvode, na površinu polako isplivavaju detalji njihovih sukoba. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, jedan od njih je i kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani, koji je dosta uticao da se voditeljka i glumac rastanu posle šest godina braka.

Sve je počelo Nininim odlaskom u Feliksov hotel “Grand palaco” u Poreču, sa čim se Leka nije složio.

- Nina je s drugaricama nekoliko dana letovala kod Ćazima. Branislavu se nije dopao njen boravak tamo jer je upoznat s tim da je Ćazim veliki zavodnik i švaler. Plašio se da Osmani ne baci oko na njegovu ženu, zbog čega je bio mnogo ljubomoran - kaže naš izvor.

foto Damir Dervišagić
foto Damir Dervišagić

Uh, kakva je!Kad smo pozvali kontroverznog biznismena i zavodnika srpskih pevačica za komentar, on je potvrdio naša saznanja.- Znam Ninu. Upoznali smo se kad je poslom bila kod mene u hotelu. Odmah sam je spazio i prišao sam joj da se upoznamo. Malo smo neobavezno proćaskali i zaista sam stekao utisak da je jedna fina i normalna devojka. Najlepša je od svih žena s televizije. Uh, kakva je! Ali Branislav Lečić zaista nema razloga za ljubomoru jer između nas dvoje baš ništa nije bilo - rekao nam je Ćazim, koji se šokirao kad smo mu saopštili da se lepa Nina razvodi.Javite mi- Ma, vi mene zezate?! Ozbiljno se razvodi? Ne znam šta da kažem. Nadam se da će joj razvod proći mirno, a kad zvanično ponovo bude slobodna, odmah mi javite. Ja ću se oženiti njom - rekao je Osmani.Pozvali smo i voditeljku za komentar, ali odbijala je naše pozive.

Ima PlanŽIVEĆEMO U SLOBINOJ VILIĆazim je obećao je da će kupiti kuću pokojnog Slobodana Miloševića ukoliko Nina Lečić pristane da bude s njim u vezi.- Ako budem s tom lepoticom, ja istog trenutka dolazim u Beograd da kupim kuću Slobinu vilu na Dedinju, u kojoj ćemo nas dvoje zajedno živeti. Onaj stan u kom je ona trenutno može slobodno da ostavi mužu jer glumcima ni ne treba više od malog stana - našalio se Ćazim.

EuforijaI RASTA BIO LJUBOMORAN ZBOG ĆAZIMAĆazim Osmani letos je angažovao bivšu ljubavnicu Anu Nikolić za nastup u svom hotelu, ali je neplanirano morao da pozove i njenog tadašnjeg dečka Stefana Rastu Đurića, koji nije hteo da je pusti samu kod Osmanija!Interesantno je to što su se Ana i Rasta venčali baš na dan kad su imali koncert kod Ćazima u Poreču. Biznismen je pevačicu lično dočekao i čestitao joj venčanje, a za prvu bračnu noć ih je častio najskupljim apartmanom.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track