Emotivno

(VIDEO) OČI KAD ZATVORIM, SRETNEM SE SA TVOJIM LIKOM: Dušica se davi u suzama zbog PREMINULE MAJKE!

Stars -

O velikom gubitku Dušice Grabović publika je imala priliku da sazna tokom njenog učešća u sedmoj sezoni rijalitija “Farma”.

Dušica je tada otvorila dušu i priznala da i dalje ne može da se pomiri sa smrću majke, koja je bitku sa teškom bolešću izgubila pre devet godina. Da je živa, njena majka bi danas proslavila rođendan, zbog čega Dušici ovaj dan pada veoma teško.

Svoja osećanja ne krije, a sa pratiocima je podelila potresan snimak na kom peva pesmu posvećenu pokojnoj majci i plače. Njene pratioce još je rastužila dirljiva poruka.

"Najdraža moja majko. Danas mi je najteže, jer je tvoj rodjendan. Čini mi se da mi nikad tužniji dan nije svanuo. Dala bih sve da mogu samo na jedan tren da te zagrlim, da ti poklonim buket ruža i da ti kažem da te volim najviše na svetu. Znam da reči više ne vrede sad kad nisi pored mene. Zato ti poklanjam ovu pesmu, andjele moj lepi. Uvek ćeš biti u mom srcu i tu ćeš večno živeti. Volim te zauvek, mama", napisala je Grabovićeva u opisu snimka koji je objavila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track