ONA JE ZVEZDA Ceci se smučile visoke štikle! Meni dokazivanje nije potrebno!
Foto: Damir Dervišagić

Hoće da peva u patikama

ONA JE ZVEZDA Ceci se smučile visoke štikle! Meni dokazivanje nije potrebno!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović se na koncertu u Novom Sadu pred publikom pojavila u širokim pantalonama i ravnim čizmama! Ne može više da podnese potpetice i dekoltirane haljine!

Svetlana Ceca Ražnatović je baš tako pre dve večeri održala spektakl u krcatom Spensu u Novom Sadu.Iako je bilo predviđeno da folk zvezda peva puna dva sata, ona je produžila koncert za 30 minuta. Ovoga puta noge je nisu bolele, zbog čega se inače na mnogim koncertima izuvala, jer se pred publikom pojavila u ravnim čizmama. Svojim stajlingom iznenadila je sve prisutne, a nakon spektakla nam je priznala da se u opuštenom fazonu sjajno osećala. Takođe je rekla da su joj se smučile dekoltirane haljine i štikle.- I u Londonu sam pevala u ravnoj obući. Prevazišla sam fazu kad sam morala da budem elegantna. Scena zahteva da nosiš atraktivnu garderobu, ali to je nametnuto, ja se u tome ne osećam dobro. Želim publici da dam svoj maksimum i energiju, a mini-haljina, dekolte i štikle od 15 centimetara me sputavaju - kaže Ceca i dodaje:- Više mi to nije bitno! Naravno da ću se oblačiti atraktivno i potencirati na ženskim atributima, ali najradije bih pevala u trenerci, patikama „er meks“ i čizmicama „ags“. To bih nosila i za doček Nove godine. Međutim, to prosto ne ide. Zna se za šta služi opuštena garderoba, a ipak treba da postoji neka doza glamura. Publika to voli - kaže Ražnatovićeva i naglašava da više nema potrebu da se modno dokazuje i da od sada gleda samo da joj bude udobno u onome što nosi.- Mladim ženama treba dokazivanje, ja sam 30 godina na estradi i meni to nije potrebno, osim kroz glas i pesme - završila je Ceca.

Prava damaMAMA NA RAVNOM, ANASTASIJA NA ŠTIKLAMACecu je na koncertu u Novom Sadu pratila ćerka Anastasija. Za razliku od mame, ona je plenila elegancijom. Nosila je mini-haljinu i čizme na štiklu preko kolena, a stajling je upotpunila bundom brenda čije je zaštitno lice. Da Anastasija može da ugrozi popularnost svoje majke, bilo je svima jasno kad se pojavila ispred Spensa, jer se oko nje okupilo na desetine obožavalaca koji su hteli da se slikaju s njom.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track