LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Dobila sam od muškaraca sve komplimente, ali OVAJ mi je najdraži
Foto: Printskrin

Priznala

LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Dobila sam od muškaraca sve komplimente, ali OVAJ mi je najdraži

Stars -

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica na domaćoj sceni. Ona je otkrila da je zaljubljena, a priznala je i šta je privlači i šta ceni kod muškaraca.

"Muškarac ne treba da bude lep. On treba da bude šarmantan, dominantan, preduzmljiv, tačan... Ne sme da se da, da ga žena polomi, da bi uvek držao neku tenziju... Da uvek tinja to neko toplo-hladno. Niko neće brata ni sestru, to nam ne treba. Ja bih uvek da sam zaljubljena. Meni je to najlepše osećanje, mogu sve da uradim tada, svi su mi divni, sve mi je lepo", rekla je Lidija u emisiji "Magzin In".

(FOTO) SKINULA SE I VIOLETA IZ BOLJEG ŽIVOTA: Lidija Vukićević i u 54. ima telo za čistu 10!

"Meni je ljubav pokretač, uvek glasam za ljubav", bila je jasna glumica.

"Sve komplimente sam dobila u životu. Imaš lepu kosu, zube si, lepa pametna. Da budem sociolog, rekli su mi da umem da slušam, to su mi drugarice rekle, eto to mi je najdraži kompliment" rekla je Lidija i dodala da joj je drago kada dobije kompliment na račun izgleda njenih sinova.

"Ono što mi je najbitnije je što oni imaju sadržaj, oni su ličnosti, a to što su zgodni... To je moj najveći uspeh, najponosnija sam na njih", priznala je Lidija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track