Najnovije vesti

GOCA BOŽINOVSKA ŠOKIRALA IZJAVOM O SINU: Pa šta ako su ga uhapsili?!
Foto: Dragana Udovičić

Mirko negirao da je potezao nož

GOCA BOŽINOVSKA ŠOKIRALA IZJAVOM O SINU: Pa šta ako su ga uhapsili?!

Stars

Mirko Šijan, koga je policija pre dva dana privela zbog neodazivanja na sudska ročišta nakon prijave da je u septembru 2015. na Kopaoniku nožem ranio mladića, pušten je nakon saslušanja.

Sin Goce Božinovske je na dan porodične krsne slave Svetog Aranđela odveden u policijsku stanicu u Ulici despota Stefana, gde je nekoliko sati ispitivan o incidentu koji se dogodio na planini. On je, saznajemo, sve vreme negirao da je bio akter tuče u kojoj se upotrebilo i hladno oružje. Sudski proces povodom ovog slučaja biće nastavljen u Raškoj.Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Mirkom, ali je bio nedostupan, dok je njegova majka poručila da ne može da priča jer nije u Srbiji.

"U jednoj ruci držim telefon, a u drugoj cigeretu i vozim, zato ne mogu da pričam", bilo je prvo što nam je rekla Goca.

"Putujem upravo u Crnu Gogu, gde pevam za drugi dan slave jednog tamošnjeg biznismena, a Mirko je kod kuće. Sve je u redu i on je dobro", kaže pevačica, iako nas je više zanimalo kako se ona oseća, s obzirom na to da su joj sina policajci sa porodičnog slavlja odveli u zatvor.

UHAPŠEN SIN GOCE BOŽINOVSKE: Mirka Šijana odveli sa slave!"Pa to nije ništa strašno. Pa šta ako su ga uhapsili?! To je bio samo informativni razgovor zbog neke tuče, nešto bez veze, odakle da znam šta je tačno", ističe Goca, a na pitanje da li će konačno uspeti da smiri sina posle svih njegovih nestašluka, ona kaže:

"Nema šta da se smiri. Mirko je uvek miran", bez imalo razmišljanja kaže Božinovska, čiji naslednik često upada u nevolje.

Podsećanja radi, Mirko je nakon privođenja u policijsku ustanovu ispitivan nekoliko sati, nakon čega je prebačen u Rašku, gde je nastavljeno njegovo saslušanje. Tokom oba razgovora, Šijan je negirao da bilo šta zna o pucnjavi u kojoj se zatekao, kao i akterima i razlozima. Inače, Mirko je sin Goce Božinovske kojeg je dobila u braku sa Zoranom Šijanom, koji je pre 13 godina ubijen u centru Beograda, a njegove ubice još nisu otkrivene.

J.C.S/Alo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...