ZORICA MARKOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ ESTRADE: Snežana Đurišić i Ana Bekuta su u teškoj svađi, evo zašto
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Printskrin

Ovo nismo očekivali

ZORICA MARKOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ ESTRADE: Snežana Đurišić i Ana Bekuta su u teškoj svađi, evo zašto

Stars -

Zorica Marković je poznata po britkom jeziku, pa tako često otkrije tajne o svojim kolegama.

Naime, sada joj je na ruku pala Snežana Đurišić koja je u emisiji "Zvezde Granda" zamenila Lepu Brenu, što se Zorici i nije najbolje dopalo.

"Malo se kur*i Snežana, ko veli, ja sam sada tu pozicija, na dobro, to narod vidi kao titulu, ali za mene to ništa ne znači. Ona jeste kompetenta, ali ne mislim da je bogom dana ako sedi pored Popovića, pa zar nije tako? Oseti se ta njena večita netrpeljivost prema Bekuti, tu joj ni titula na pomaže da sakrije, vidi se to, vidi narod. I da se nisu novine bavile njihovim sukobima koje kriju kao zmija noge, u vazduhu lebdi sve", rekla je Markovićeva.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Pevačica je bacila kosku ali nije htela mnogo da otkriva o tom sukobu, ali je dodala:

"Ma ne, ne bavim se njima dvema, ali mislim da Đurišićka Bekuti neće oprostiti što je pored sebe imala ministra, bode njoj Mrkonjić oči rekla bih ja. Jedino i Sneška da nađe nekog bivšeg ministra, pa da budu ravnopravne i da nestane netrpeljivost. Mnoge bi htele da budugospođe ministarke!"

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Međutim, Snežana je ipak bila na koncertu koji je Bekuta nedavno održala u Sava centru, a Zorica je i to prokomentarisala.

"Odvratno mi je to, ili pričamo ili ne pričamo, ili te poštujem ili te ne poštujem. Šta to znači doći na nečiji koncert tek da bi bio viđen, pretpostavljam da je to razlog njenog dolaska, ako već imaju takvu relaciju kakvu imaju. Mada se oni u jatima kreću, pa ko zna, ima i ovoga, možda Sneška ne voli da priča sa Bekutom, ali voli da je sluša dok peva", zaključila je Zorica kroz smeh.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

(Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track