Ludaja, al' je do jaja

(VIDEO) ESPRESO HELIJUM Na, na, ne znam tekst... Piskava Dapčevićka izbacila najjaču pesmu ikada!

Stars -

Pevačicu Tijanu Dapčević svi znamo zahvaljujući njenim kvalitetnim pesmama, ali sigurno niko od vas nije čuo najnoviji hit koji je snimila kod nas u studiju

Tijana je bila ovonedeljna gošća naše čuvene rubrike Espreso Helijum, a verujemo da ste do sada videli na koji način "maltretiramo" poznate koji pristanu da tim povodom dođu u naš studio.

Foto: Petar Lazović
Foto: Petar Lazović

Za one neupućene, ajde oprostićemo vam, znamo da imate puno posla i da ne možete po čitav dan da pratite Espreso.co.rs, naša rubrika služi tome da poznate face dođu kod nas i naduvaju se za dž.

Naravno, ne radi se o nekim tamo nedozvoljenim supstancama, pu pu daleko bilo, već su u pitanju baloni punjeni helijumom.

Foto: Petar Lazović
Foto: Petar Lazović

Bilo kako bilo, svi oni znaju lepo da povuku, pa zatim zapevaju iz sveg glasa! Upravo to uradila je i Tijana i zapevala svoj veliki hit "Negativ", doduše izobličenim glasom.

Foto: Petar Lazović
Foto: Petar Lazović

Ali to nije sve što je uradila! Da li ste imali priliku do sada da čujete kako Tijana zvuči uz najveće hitove Cece i Dragana Mirković?!! Pop pevačica sve nas je odlično zabavila, a ne sumnjamo da će i vas!!

Pre Tijane, gosti naše rubrike Espreso Helijum bili su:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track