Milan Popović: Severina mesec dana ne dolazi po sina
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Milan Popović tvrdi da je nestala

Milan Popović: Severina mesec dana ne dolazi po sina

Stars -

Biznismen kaže da pevačice, s kojom ima sina Aleksandra, nema nigde i da je dete zato ostalo kod njega. Ona ga tužila da je oteo mališana i odveo ga u Beograd

Milan Popović, koji sa Severinom Kojić ima sina, tvrdi da je pevačica nestala. On kaže da mu se Severina već mesec dana ne javlja ne telefon, ne odgovara na poruke, niti dolazi po dete, piše RTL.Činjenica da je polovinom oktobra zbog problema s glasnim žicama morala da odloži predstojeće koncerte podstakla je glasine da je ponovno trudna, ali to je ostalo na nivou spekulacija. Sad se u sve to uključio i Milan Popović, otac njenog Aleksandra, koji kaže da mu se uopšte ne javlja i ne dolazi po dete.- Dete nije vodila u vrtić niti ga je preuzimala iz vrtića više od mesec dana, otkazala je koncerte, na moje SMS poruke ne odgovara. Kad sam povezao više činjenica, shvatio sam da je, jednostavno, majka našeg sina - nestala - kaže Popović.

On dodaje da je Aleksandar zbog toga ostao kod njega, jer nije hteo da ga preda „trećim stranama“.

- Pritom sam sve vreme obaveštavao majku gde smo i predlagao joj da u svakom trenutku lično može da dođe kod njega - rekao je on za RTL.Ipak, preksinoć ga je predao baki, a sledeće jutro proveo je u zagrebačkoj policiji. Pre desetak dana Severinini advokati su ga tužili da je, laički rečeno, oteo dete i odveo ga u Beograd. Međutim, Popović tvrdi da je pokušavao da reši situaciju, i da ga ne zanima gde je majka njegovog deteta.Severinin menadžer Tomislav Petrović odgovorio je kratko na pitanje RTL tome gde se nalazi Severina:- Severina nema namere da preko medija razgovara s Milanom Popovićem, niti da obrazlaže njegove laži.Podsetimo, Popović je protiv Severine i njoj bliskih osoba podigao gotovo 30 tužbi u nameri da dobije puno starateljstvo nad Aleksandrom, ali sve tužbe je izgubio.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track