Ekskluzivno

KURIR TV U BEKSTEJDŽU SA RONALDOVOM BIVŠOM: Pogledajte kako se Irina Šajk sprema za reviju godine

Stars -

Najpopularniji modni spektakl na svetu revija "Victoria's secret show" večeras se održava u Parizu i obeležava 20 godina postojanja. Poznatim Grand Paleom večeras ce proći najveće svetske zvezde, a Kurir je ekskluzivno zavirio u bekstedjž sa manekenkama i otkrio kako se Irina Šajk sprema za spektakl.

Menekenke su veoma uzbuđene i ne kriju da imaju tremu, iako svake godine nose Viktorija sikret modele na reviji godine. Tim profesionalnih šminkera, frizera i stilista zadužen je za brigu o njihovm izgledu, kako bi na kraju sve izgledalo savršeno.

Ekskluzivno, Kurir je jedini od srpskih medija koji je zavrio u bekstejdž sa poznatim manekenkama. Modni šou koji se večeras održava u Parizu, emitovaće se pred praznike na NBC. Osim modela, po tradiciji, na sceni će nastupati svetske poznate zvezde. Prethodnih godina to su bili Kanje Vest, Rijana, Tejlor Svift, Džastin Biber, Niki Minaž, Ašer i drugi izvođači. Večeras, modnom performasnu se pridružuje Ledi Gaga kao i Weekend.

Adrijana Lima je priznala da ima veliku tremu iako joj je ovo šesnaesta revija po redu. Ona je iskoristila priliku da pozdravi sve u Srbiji, a šta je još otkrila pogledajte u nastavku:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja