GOGA SEKULIĆ O KURIROVIM IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA: Glasam za Vučića, što obeća to i ispuni!
Foto: Dragana Udovičić

sigurna u svoj glas

GOGA SEKULIĆ O KURIROVIM IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA: Glasam za Vučića, što obeća to i ispuni!

Stars -

I pevačica Goga Sekulić, kao i veliki deo srpske estrade, prati izbore za predsednika Srbije koje je Kurir pokrenuo.

Iako je politika preterano ne zanima, Goga je sigurna kome bi dala svoj glas.

"Ne pratim toliko politiku, ali redivno čitam sve informacije u Kuriru. Politicari koju su igri su jako interesantni, svako na svoj način. Teško mi je da se odlučim, ali ako moram, neka to bude Aleksandar Vučić. Kada premijer govori, on to sprovodi u dela. To što kaže, to i učini. Glasam za njega", rekla je pevačica.

foto Zorana Jeftić
foto Zorana Jeftić

Bliži se finale KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA u kome ćemo videti koji političari su zaslužili najveće poverenje glasača. Međutim, zbog velikog interesovanja građana Srbije i brojnih pritužbi na regularnost, odlučili smo da u četvrtak, 1. decembra ne bude kraj, već da se dvojica prvoplasiranih iz finala sretnu u KURIROVOM SUPERFINALU koje će se održati u ponedeljak 5. decembra i u kojem ćete vi odlučiti direktnog pobednika izbora.

Dakle, u četvrtak od 19 do 23 će se pred vama naći pobednici poluifinalnih grupa: Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj, Boško Obradović i Vuk Jeremić. Dvojica koja budu dobila najviše glasova idu u SUPERFINALE koje će se održati u ponedeljak, 5 decembra nakon čega ćemo proglasiti POBEDNIKA.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu. Danas je slobodan dan. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo. Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja