ŠABANU DOZLOGRDILO PA PROGOVORIO: Aleksandra Radović se samo pravi, pevala je po SVADBAMA!
Foto: Printscreen

Brani narodnjake

ŠABANU DOZLOGRDILO PA PROGOVORIO: Aleksandra Radović se samo pravi, pevala je po SVADBAMA!

Stars -

U emisiji "Pinkove zvezde" često dođe do sukoba između članova žirija. Najsuzdržaniji je uvek Šaban Šaulić, ali ni on više ne može da trpi.

Naime, sve ih vređaju komentari Aleksandre Radović koja je nekoliko puta napomenula da ne voli narodnu muziku i na taj način vređa ostale kolege iz žirija.

Međutim, i Šabanu je dozlogrdilo pa je odlučio da progovori.

"Ja sam od nekih prijatelja čuo da je ona pevala na nekim svadbama a svi znamo da se na svadbama ne pevaju pop pesme. Znači morala je da zna i narodnjake. A što se sad ona malo ograđuje o njarodnjake, to je već nekako nepošteno sa njene strane. Ipak je ona među nama ostalima koji smo narodnjaci i nikada ne osuđujemo pop muziku, čak i glasamo vrlo svesrdno kada neko peva tu vrstu muzike koju ona peva, i zaista odlično peva", rekao je on a onda dodao:

"Plašim se da ona gleda da se time brani od nas a nema baš nikakvog razloga jer mi ne šikaniramo i ne podcenjujemo vrstu muziku koju ona voli. Tako da, ne znam zbog čega ona kaže da ne voli kad svi dobro znamo da veselja bez narodne muzike nema."

Šaban je dodao i da nema ništa protiv svoje koleginice ali da smatra da njeno ponašanje nije u redu.

"Nemam baš ništa protiv nje sem što je nepoštena prema nama da se šikanira i u nekim komentarima pominje u lošem kontekstu. Ja bih bio sto puta iskreniji kada bih rekao da ne volim njenu muziku jer ja to zaista i ne slušam."

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track