MARINA JE MILJENICA ŽIRIJA: Ali kada je na scenu izašao njen mali brat, ceo studio je bio u ŠOKU!
Foto: Printskrin/Instagram

Pinkove zvezdice

MARINA JE MILJENICA ŽIRIJA: Ali kada je na scenu izašao njen mali brat, ceo studio je bio u ŠOKU!

Stars -

Marina Stanković, takmičarka "Pinkovih zvezda" predstavila se u drugom krugu pesmom "Ime moje". Iako je devojčica dobila peticu, žiri je imao zamerke na njeno pevanje.

Pre nego što je žiri komentarisao Marinino pevanje, na sceni Šinkovih zvezdica odigrao se šou. Mali Ljuba (4), Marinin brat izašao je na scenu kao podrška sestri, a onda je zapevao pesmu "Pametna i luda. Ljuba je najmlađe dete koje je stalo na binu, a Marina je otkrila da će da njen brat sledeće godine učestvovati u ovom muzičkom takmičenju.

Nakon Ljubine pesme, žiri je komentarisao Marinino pevanje.

"Prelepo izgledaš, a tvoj bata je mali anđeo. Divno si ovo otpevala samo imam utisak da si u grču, napisala da imaš tremu od Goce, a to se čulo. Samo malo uživaj dok pevaš", rekla je Jelena, a onda je Sergej dao svoje mišljenje."Mislim da je ovo bila petica sa kreditom od prošlog puta, potrudi se da je opravdaš sledeći put", rekao je pevač. koji smatra da je devojčica bila bolja u prvom krugu.

Leontina je dodala da ju je Goca nagovorila da digne stolicu i da glas.

"Ja mislim da je ovo bilo za 4", bila je kratka Leontina a onda je Goca posavetovala Marinu koja je inače njena miljenica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track