ZLATA PETROVIĆ OPET SLOBODNA: Pukla ljubav zbog prevare
Foto: Damir Dervišagić

Posle 10 meseci

ZLATA PETROVIĆ OPET SLOBODNA: Pukla ljubav zbog prevare

Stars -

Posle saznanja da se Željko Rstić viđa sa takmičarkom „Zvezda Granda“, izvesnom Sanjom, pevačica je pobesnela i stavila tačku na njihov vezu

Zlata Petrović raskinula je sa Željkom Rstićem, s kojim je bila 10 meseci! Kako saznajemo, ona je otkrila da je vara sa izvesnom Sanjom, koja je duplo mlađa od nje i koja se ove godine takmiči u „Zvezdama Granda“.Njih dvoje već desetak dana nemaju kontakt i Zlata više ne želi da čuje za njega.- Zlata je bila svesna da Željko voli često da menja partnerke, ali i da mu je teško da u vezi ostane veran. Ipak, ponadala se da će je ispoštovati i da neće švrljati sa strane. Pogotovo zato što se prva tri-četiri meseca njihove veze nije odvajao od nje. Ali u poslednje vreme on je postao onaj stari i sve manje su se viđali - priča izvor blizak pevačici i nastavlja:- Pravdao se da je počeo neke nove projekte i da je zauzet time. Naravno, odmah je posumnjala u njegove izgovore i počela da se raspituje kod zajedničkih prijatelja. Jedan od njih joj je rekao da se Željko već mesec i po dana viđa s nekom mladom pevačicom Sanjom i da su čak bili zajedno u noćnom provodu - priča naš izvor blizak Petrovićevoj.Koliko je bila ljuta na svog dečka, najbolje pokazuje to što nije htela čak ni da ga vidi, nego je raskinula preko poruke.- Napisala mu je da je najveći šljam jer se vucarao s drugom i još se nije ni potrudio da to prikrije. Poručila mu je da joj se više nikad ne javi i da je zaobilazi ako se negde slučajno sretnu. On joj nije ništa odgovorio na to, kao da mu nije važno što ga ostavlja - dodaje naš sagovornik.Petrovićeva nije želela da priča o svom sada već bivšem dečku jer je juče imala preča posla.- Ja sam na jednom divnom doručku i zaista ne želim da ga po kvarim tom pričom. Ne bih da komentarišem Željka - poručila nam je Zlata, dok se Rstić nije javljao na telefon.Inače, pevačica je pre samo četiri dana izjavila da je volela samo bivše muževe.- Samo dve svoje veze priznajem. To su bile sa Hasanom i Zoranom Pejićem Pejom. Sve ostalo su veze bez obaveza koje mogu da traju tri ili pet dana, mesec ili godinu - rekla je pevačica.

Istorija se ponavljaI VESNU VARAO S DUPLO MLAĐOMŽeljko Rstić popio je korpu i od Vesne Zmijanac jer ju je varao s mlađom devojkom. Pevačica je svog tadašnjeg verenika uhvatila kako se ljubi u liftu s voditeljkom Tamarom Stoimirov. Vesna je tada stavila tačku na njihovu ljubav, čak nekoliko meseci nije htela da komunicira s Rstićem. Ona je nastavila svojim putem, a Željko je ostao u vezi sa Tamarom još nekoliko meseci. I pored toga što su najavljivali brak, ipak su se rastali.

Dao 3.000 evraRSTIĆ PATIO UZ „BELU CIGANKU“Da mu je raskid sa Zlatom teško pao, Željko je pokazao prošlog vikenda na Stojinom nastupu, koju je zakitio sa tri hiljade evra bakšiša jer mu je pevala „Belu ciganku“. Biznismen je tražio od pevačice da mu neprestano peva tu pesmu, a za svako izvođenje je davao novčanicu od 500 evra. Sa njim je tada bila i nova devojka.

Ekipa kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track