ANABELA ATIJAS OTVORILA DUŠU: Gagi zna koliko sam patila, ali on je KRIV!
Foto: Printskrin

priznala

ANABELA ATIJAS OTVORILA DUŠU: Gagi zna koliko sam patila, ali on je KRIV!

Stars -

Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji su dok su bili u braku činili grupu "Fanki Dži", pre nekoliko dana ponovo su nastupali kao duo, što je njoj veoma prijalo.

"Bili smo pozvani na brzinu i nisam imala vremena da svarim tu informaciju. Možda je i bolje tako, ko zna šta bih odlučila da sam razmislila. To što smo razvedeni nema veze sa našim poslovnim odnosom. Bez obzira na sve, on je otac moje dece i uvek će imati posebno mesto u mom životu. Te noći smo bili ponovo "Fanki Dži", mi smo dobra kombinacija. Svaki put kada bude dobra ponuda, nastupićemo zajedno. Pomažem mu kada treba", kaže pevačica.

Ona je otkrila i da je mnoge pesme koje su nastale u grupi zapravo pevala Marija Mihajlović, a da je ona samo "otvarala usta", što joj je teško padalo.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Gagi zna koliko sam patila, ali on je kriv, jer je insistirao na tome. Naučila sam dosta od Marije, trudila sam se, radila na sebi i napredovala koliko sam mogla. Ipak je njen glas vanserijski", iskrena je Anabela.

Ona je 2009. nastavila samostalnu pevačku karijeru.

"Ja sam bio skeptičan kada je krenula u solo vode. Mnogo godina je prošlo, a ona je dokazala da ume da peva", rekao je Gagi.

(Blic/Anastasija Čanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track