OTKRIVENA TAJNA PEVAČA ZVEZDA GRANDA: Sloba Vasić 5 godina krio da ima dete
Foto: Privatna Arhiva

Uradio DNK analizu

OTKRIVENA TAJNA PEVAČA ZVEZDA GRANDA: Sloba Vasić 5 godina krio da ima dete

Stars -

Zvezda „Granda“ Sloba Vasić i njegova devojka Marina Perišić zatočeni su u kući sa dvoje maloletne dece nakon što je mladu majku bivši suprug Strahinja Jovanović pokušao da zadavi, a potom joj pretio ubistvom.

Posle pretnji koje im upućuje Marinin bivši muž, pojavila se informacija da je Sloba, navodno, otac starije Marinine ćerke.

Pevač je, navodno, uradio DNK test i, nakon pozitivnih rezultata, priznao je ćerku. Majka njegovog deteta, sa kojom je Sloba obnovio vezu, ima još jedno dete, i to iz braka sa izvesnim Strahinjom Jovanovićem, koji im ovih dana, preti i zbog koga su se zaključali u stan.

"Sloba se sa Marinom zabavljao dok je ona bila tinejdžerka, jer je stalno boravio kod svojih rođaka u blizini Novog Sada, gde ona živi. Marina je tada ostala u drugom stanju, ali ona i Vasić su ubrzo okončali vezu, a ona je rodila ćerku. Kako se Marina posle toga udala za Strahinju, koji im sada pravi problem, i sa njim dobila drugu ćerku, ona i Sloba nisu bili u kontaktu", kaže izvor blizak pevaču.

POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića!

"Iako mu je ona rekla da je starija ćerka njihovo dete, on je nedavno pristao da uradi DNK test i prizna malu. Kada su stigli rezultati testa, nije bilo dileme da li je dete njegovo, a u međuvremenu on i Marina su obnovili vezu, pa su odlučili da nastave da žive kao prava porodica. Sloba je prihvatio i njenu ćerku iz prethodnog braka, ali im sada život otežava Marinin bivši muž, koji im, kako pričaju, preti ubistvom", objašnjava izvor.

"Ne bih da komentarišem ništa što se tiče dece. Nisam nigde potpisao, ali sam dete prihvatio. Ne samo stariju već i ovu drugu", objasnio je pomalo zbunjeno pevač, želeći da kaže da pored devojčice za koju se ispostavilo da je njegova, ćerkom smatra i mlađu Marininu naslednicu.

SILEDŽIJA PUŠTEN NA SLOBODU Saznajte kako će Vasić da zaštiti dete, devojku i sebe!

Kako više nije želeo da detaljiše o tome što ima petogodišnju ćerku, pitali smo ga šta se dešava sada sa njim, Marinom i devojčicama od kada ih je Strahinja, navodno, napao."Zatočeni smo u kući. Faktički nemamo slobodu kretanja i ne možemo da izađemo iz kuće dok neko iz policije ne dođe da bude uz nas. Zaprećeno nam je svima ubistvom, sve najgore što je moglo osetili smo na svojoj koži. Čovek je čak i deci pretio da će svašta da im uradi. U vrlo smo lošoj situaciji", tvrdi Vasić.

"Poslednjih nekoliko dana je prestao sa pretnjama, ali nikada se ne zna šta može da uradi i u kakvom je stanju. Marina se oseća ugroženo, psihički je dosta pala, jer je prethodnih dana doživela šok, pošto je pokušao da je ubije. Nekako izdržava sve to jer nema drugog izbora", zaključuje pevač.

Alo/LJ. Tozev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja