GOCA TRŽAN OPLELA PO NIKOLINI PIŠEK: Od*ebi, poluvoditeljko
Foto: Vladimir Sporčić

Nastavlja se rat

GOCA TRŽAN OPLELA PO NIKOLINI PIŠEK: Od*ebi, poluvoditeljko

Stars -

Pevačica isprozivala Hrvaticu, koja ju je optužila da je sama pisala pitanja zbog kojih je napustila emisiju koju je ona vodila

Goca Tržan nastavila je da ratuje s Nikolinom Pišek.Njih dve su se sukobile još pre dva meseca, kada je pevačica napustila emisiju „Ekskluziv“. Iako se tada mislilo da je svađa nameštena i smišljena zbog marketinga, njih dve su svojim izjavama koje i daje daju za razne medije dokazale suprotno. Juče je Goca opet oplela po Pišekovoj jer ju je iziritirala njena izjava da je pevačica sama pisala pitanja, čemu se ona protivila.Poludela zbog bivšeg- Da lagano od.ebu sve poluvoditeljke sa spiranjem sa sebe „estradne ljage“, u kojoj su godinama toliko uživale preko mene. Hvala unapred - napisala je Goca na Tviteru, dok se Nikolina do zaključenja ovog broja nije oglašavala na društvenim mrežama, a njen broj telefona je bio nedostupan.Podsetimo, članica žirija „Pinkove zvezdice“ je u „Ekskluzivu“ odgovarala na pitanja Pišekove, ali ju je jako naljutilo spominjanje njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, od koga se razvela pre pet godina.- Jeste li vi realni, da žena mene ovo pita? - začuđeno je pitala Goca Nikolinu i uzela joj papir. Kad se uverila da su ta pitanja zaista ispisana, još više je pobesnela.Povukla se s televizije- Rekla sam hiljadu puta da neću na ovo da odgovaram! Ovo je presmešno, aj, ćao - besno je rekla Goca, bacila papir i napustila studio.Samo dan kasnije započeo je rat između Goce i Nikoline, koja je ubrzo dala otkaz i povukla se iz voditeljskog posla na neko vreme.

FAJT Šerifovićeva udarila na JK JE*O TE TAJ VEGAN LAJFSTAJLI Marija Šerifović je oplela po svojim koleginicama kad je postavila neobičnu poruku upućenu veganima na Tviteru, a mnogi fanovi nagađaju da je poruka upućena njenoj prijateljici Jeleni Karleuši, koja se žestoko bori za prava životinja i propagira nekonzumiranje mesa u ishrani.- Je.o vas taj vegan lajfstajl i te lamperije i iverice što jedete - napisala je Šerifovićeva i dodala haštagove biftek, kajmak, uštipci, pršut, njoke, kao i poruku: „Ako ćeš da pevaš, moraš i da jedeš“.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja