KARAMELA SNIMA EMISIJU: Otkriću zašto je Filip ubio Kseniju!
Foto: Zorana Jevtić

Crna hronika

KARAMELA SNIMA EMISIJU: Otkriću zašto je Filip ubio Kseniju!

Stars -

Hoću da saznam razloge tog zločina. Siguran sam da sam infarkt dobio baš zbog ovog TV projekta, kaže Goran Stojićević

Goran Stojićević Karamela vratio se na posao! Poznati imitator oporavio se od srčanog udara, koji je doživeo pre mesec i po, i već snima emisiju o ubistvima u Srbiji - „Tragovi istine“.Karamela je snimio pet epizoda, koje će početi da emituje od 21. januara, a u jednoj od narednih emisija istraživaće ubistvo svoje prijateljice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. ubio maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo.- Karamela je promenio profesiju, sad se bavi istraživačkim novinarstvom. Otkriva razloge stravičnih ubistava rekonstrukcijom događaja, razgovara s ubicama, prenosi emotivne ispovesti... U jednoj epizodi istraživaće ubistvo najbolje drugarice Ksenije Pajčin. Pokušaće da razgovara s njenom i Filipovom porodicom i prijateljima, kao i sa stručnim timom ljudi. Takođe će otkriti šta mu je pevačica pričala poslednjih dana života - otkriva naš izvor.

Tim povodom pozvali smo Karamelu i on je potvrdio naša saznanja.- Autor sam nove emisije u fazonu crne bajke. Živimo u vremenu kada se svakodnevno dešavaju masovna ubistva, ima pedofilije, droge, i to sve treba razraditi. Obrada je na skroz drugačiji način i nije viđena u emisijama koje se emituju kod nas, više je u američkom fazonu. Baviću se isključivo istinitim događajima. Ja ne mogu ništa da promenim kad su neke stvari već učinjene, ali hoću da znam razlog zbog čega se to desilo i zašto ljudi čine zločine. Siguran sam da sam infarkt dobio baš zbog ove emisije, koja je mnogo teška, pogotovo na terenu. Što se tiče ubistva moje Ksenije, planiram da se ozbiljno posvetim tom slučaju, samo treba psihički dobro da se pripremim za to. Neće mi biti lako, ali moram - rekao je Karamela za Kurir.

Imitator zasad ostavlja svoju emisiju „Balkanske prevare“ jer ne može da postigne da radi dva projekta istovremeno.

EmotivnoSUSRET PORODICA PAJČIN I KAPISODANakon što je Kurir objavio ispovest Ksenijinog ujaka Nikole Kostića, koji je rekao da je oprostio Filipu što je ubio njegovu sestričinu, manekenov otac Mirko Kapisoda je poželeo da se, šest godina posle tragedije, sastane s porodicom Pajčin. Karamela će se u emisiji baviti i ovim susretom, koji će najverovatnije biti organizovan u Crnoj Gori, gde živi Filipova porodica.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja