(VIDEO) NIKOLA JE ŽIRI OSTAVIO BEZ DAHA: Otpevao je Cecinu pesmu u ROK FAZONU i ODUVAO sve
Foto: Dragan Kadić, Printskrin

Pinkove zvezde

(VIDEO) NIKOLA JE ŽIRI OSTAVIO BEZ DAHA: Otpevao je Cecinu pesmu u ROK FAZONU i ODUVAO sve

Stars -

Nikola Nikolić (42) iznenadio je stručni žiri ''Pinkovih zvezda'' kada je zapevao Cecinu pesmu ''Isuse'' ali u rok fazonu.

Zorica, Dragana i Dara odmah su dale takmičaru glas. One su bile oduševljene energijom koju je on doneo."Ovo je šou, stvarno! Pevaš Cecinu pesmu u rok fazonu. Nastup ti je ekstra i vidi se da te publika obožava", oduševljena je bila Dara.

"Interesantno jako. Tvoj glas mi ne ide uz narodnu muziku, tako mi deluješ. Zanime ma kakav je izbor druge pesme. Obrati pažnju na visoke tonove, bilo je malo fašića", rekla je Dragana.

"Naštimuj se u drugoj pesmi. Mislim da te adrenalin poneo, nisi ti amater, ti si profesionalac", pohvalila ga je Zorica Brunclik.

Druga pesma kojom se Nikola predstavio bila je ''Đelem, đelem''. Šaban i Aleksandra su dali svoj glas takmičaru i on je prošao u drugi krug.

"Koliko ima dobrih toliko ima i loših strana. Previše si široko otišao u sve. Imaš osećaj kako graditi dinamički pesmu i to mi se dopalo, ali i boja glasa", rekla je Aleksandra.

"Ja mislim da si ti sve što si mogao da naučiš, naučio. Ti si pečeni pevač i pečena ličnost za sebe", navela je Zorica.

"Volim da čujem osobu koja jako dobro otpeva pesmu Šabana Barjamovića. Meni to pokazuje široku lepezu muzičkog talenata", dodala je Dragana, a na kraju je i Dara prokomentarisala drugu izvedbu."Ja sam oduševljena, pevaš svaka ti čast".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja