PEVAČI BRUTALNO VREĐALI GOGU SEKULIĆ: Žirafo, sagni se da i nas narod vidi
Foto: Dragan Kadić

Haos na Pinku

PEVAČI BRUTALNO VREĐALI GOGU SEKULIĆ: Žirafo, sagni se da i nas narod vidi

Stars -

Folkeri se pobunili na snimanju jer je kamerman snimao samo Sekulićku, koja je sve vreme đuskala u prvom redu

Gogu Sekulić napale su kolege na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink jer su zbog nje bile u drugom planu. Ona je na sceni stajala u prvom redu, pa su se pevači koji su bili iza nje pobunili jer ih kamerman nije snimio, a koleginici su poručili da je žirafa!Reč je o Lepom Mići, Milici Todorović, Stevanu Anđelkoviću, Zlati Petrović, Goci Božinovskoj i Ani Sević, koji su svi za glavu niži od Goge.- Pogledaj ovu žirafu što se gura u prvi kadar, ne možemo da se vidimo od nje. Još se dvometrašica nabila na štikletine! - žalili su se pevači.Sekulićeva je primetila da je u centru pažnje.- Izvinite, mora moj „filip plejn“ u prvi plan - našalila se ona, aludirajući na cipele od 2.000 evra.Nakon snimanja pozvali smo je za komentar.- Šta ću kad sam vitka i visoka! Kome smeta - paljba! - duhovito je rekla Goga, koja je visoka 181 centimetar, a na štiklama bude i do dva metra!

Niko neće s njomPEVAČI BEŽALI OD STANIJE!Brojni pevači nisu želeli da budu u kadru sa Stanijom Dobrojević. Iako je starleta postala tražena pevačica, mnogi su bežali od nje.

Sandra Afrika i Vesna ZmijanacZAVODILE GRUDIMA!Vesna Zmijanac došla je u crnoj providnoj košulji, ispod koje je imala samo brushalter. Novopečena baka atribute je isticala u prvi plan, a kada bi joj neko rekao da nikad nije izgleda bolje, pravila se važna. I njena mlađa koleginica Sandra Afrika imala je providnu haljinu, ispod koje su joj se nazirale bradavice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track