GASTOZ DOŽIVEO NERVNI SLOM: Nenada lekari NE MOGU da smire zbog gubitka MAJKE!
Foto: Printscreen

Očajan

GASTOZ DOŽIVEO NERVNI SLOM: Nenada lekari NE MOGU da smire zbog gubitka MAJKE!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz oprostio se juče u Parizu od majke Gordane. Oproštaj je priređen u srpskoj crkvi neposredno pre nego što je njeno telo poslato put Srbije.

Sahrana će biti sutra u rodnom Svilajncu, a Gastoz je trebalo sinoć da sleti na aerodrom u Beogradu.Inače, on je očajan posle gubitka koji je doživeo. Čak je zbog lošeg stanja završio u bolnici u Parizu.

- Gastoz je, otkako je saznao za majčinu smrt, najblaže rečeno skrhan. Sve vreme plače, jecajući se oprostio od nje, a lekovi na kojima je bio ovih dana nisu najbolje delovali. Zbog toga su ga prijatelji odvezli u bolnicu, gde su mu lekari, nakon pregleda, povećali dozu sedativa. Lekari su izbezumljeni jer ne znaju šta više da rade sa njim jer ne smeju ni toliku dozu lekova da mu daju, a on ni na šta ne reaguje - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da iza svega stoji Gastozovo osećanje krivice.

- On se oseća krivim za smrt svoje majke Gordane. Ne može da oprosti sebi što ju je pustio da ode da radi u Pariz, gde se ona po ceo dan mučila. Već je bila u lošem stanju i Gastozu je mnogo krivo što je nije zadržao u Srbiji, gde bi se o njoj brinuo i gde bi mogli da provode mnogo više vremena zajedno. Iako je sebi obećao da će od novca koji je zaradio u rijalitijima pristojno živeti, ona nije želela da mu bude teret - objašnjava naš izvor.

Kako on kaže, Nenadu je posebno teško bilo kad je čuo da je njegova majka dva dana ležala mrtva u stanu, a da je niko nije pronašao.

ZANEMEO OD BOLA: Gastoz još ne veruje da je bez majke

- Nenadova mama je preminula u sredu, a koleginica ju je pronašla mrtvu dva dana kasnije, u petak, u njenom stanu u Parizu, nakon što ju je Gastoz pozvao i zamolio da ode do njegove mame. Lekari su utvrdili da je Gordana doživela infarkt. Prosto, sve te okolnosti uticale su tako da on gotovo izgubi razum i da od bola ne može normalno da funkcioniše - otkriva nam izvor i dodaje da mu je papirologija kojom se bavi svih ovih dana u Francuskoj dolivanje ulja na vatru.

- Nenad bi želeo da na miru ožali majku, a svakodnevno mora da se bavi nekom administracijom. Zbog toga nekako još teže sve ovo preživljava. Iako nekima u tim trenucima prija da nečim okupiraju mozak, on ima osećaj da ga to sprečava da žali kako oseća da treba - tvrdi naš izvor i dodaje da se Gastoz svako veče prepusti emocijama i u suzama pada u san.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track