ŠABAN ŠAULIĆ O SUKOBIMA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Ovo je PRAVA istina o nesvakidašnjim svađama u žiriju
Foto: Zorana Jevtić

On sultan

ŠABAN ŠAULIĆ O SUKOBIMA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Ovo je PRAVA istina o nesvakidašnjim svađama u žiriju

Stars -

Šaban Šaulić je otvoreno komentarisao sukobe u žiriju u takmičenju Pinkove zvezde.

"Sigurno sam češće na Darinoj strani kada Aleksandra ima taj mali gard prema narodnoj muzici. Ona ima taj stav i ima pravo na to. Meni se čak i dopada što ga ima i što je spremna da stoji iza toga, pa čak i kada svi smatramo da nije u pravu. Ali ponekad sam i na Aleksandrinoj strani. Njih dve su pokretačka strana žirija", smatra Šaban i otkriva da nas svađe tek čekaju.

"Prvi meseci su bili upoznavanje, ispipavanje terena, upoznavanje sa takmičarima... Prvi krug se završava, sledi drugi i tu tek kreću sukobi kad kandidati budu bili jedni naspram drugih", kaže Šaban, koji ne misli da Zorica Brunclik preteruje u svojim reakcijama.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

"Ona sve to vrlo ozbiljno shvata, čak i preozbiljno za njeno dobro. Preterana jeste, ali nije neiskrena", priča Šaban i dodaje da mu definitivno nije lako sa tri žene u žiriju.

"Teško je biti sultan Sulejman, jer u ovom slučaju harem vodi kolo. Puštam ih da one budu glavne", iskren je Šaulić. On čak priznaje da sa Aleksandrom privatno nije u kontaktu.

"Ne verujem da će nas dvoje put navesti da se privatno družimo, ali što da ne. Zasad imamo odnos pun profesionalnog uvažavanja i ona me nije uvredila", kaže Šaban i za kraj otkriva da li mu Saša Popović nedostaje.

"On je moj prijatelj, nema šta da mi nedostaje".

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja