PREŠLI PREKO SVEGA: Šaban Šaulić i Saša Popović se tajno pomirili!
Foto: Aleksandar Jovanović

Oprostili

PREŠLI PREKO SVEGA: Šaban Šaulić i Saša Popović se tajno pomirili!

Stars -

Saša Popović i Šaban Šaulić pružili su jedno drugom rukom pomirenja nakon što je pevač prešao iz Granda na TV Pink i postao član žirija u Pinkovim zvezdama!

Obojica su se složili da je njihovo prijateljstvo jače od svih nesuglasica, a svemu je kumovala Goca Šaulić koja je pozvala Popovića na ručak, pa su se prošle nedelje tajno videli i pomirili!

"Šaban nije neko ko voli da se svađa. Pričao je dosta sa svojom suprugom Gocom i složili su se da treba da pruže ruku pomirenja Popoviću, jer su se godinama lepo družili i sarađivali dok je Šaban bio u Zvezdama Granda! Istina, letele su pecke kako je on iz Mačve prešao u Barselonu, kada je otišao na TV Pink, ali mu Saša to nije zamerio", priča izvor blizak porodici Šaulić.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Oni su otišli na ručak i tamo su pronašli zajednički jezik.

"Goca je pozvala Sašu i zamolila ga da se sastanu u jednom elitnom restoranu u Beogradu, da ručaju i popričaju o svemu, a on je rado pristao. Kada su se sastali, lepo su se pozdravili, a onda su otvoreno razgovarali o svemu što se dešavalo poslednjih meseci. Složili su se da poslovno svako treba da radi kako želi, a da privatno treba da nastave da se druže kao i ranije. Goca je nagovestila da joj je jako krivo što Saša nije bio ni na jednom od njihovih slavlja, pre svega kada se Ilda porodila, ali on nije bio ni pozvan! Popović je rekao da njih kao porodicu poštuje i da nikada nije promenio mišljenje o njima, te da se slaže da treba da se posećuju i druže kao nekada", piše Star.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track