ALEKSANDAR CVETKOVIĆ IZ TROPIKO BENDA: Nisam u kontaktu s Anom Ivanović!
Foto: Dragan Kadić

Intervju, teniserka totalno zaboravila na pevača

ALEKSANDAR CVETKOVIĆ IZ TROPIKO BENDA: Nisam u kontaktu s Anom Ivanović!

Stars -

Frontmen Tropika kaže da se s teniserkom nije video od koncerta u Sava centru, ali da mu je veoma drago što je srećna i zaljubljena pored Švajnija

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova Tropiko ponovo će učestvovati u prazničnim koncertima u Beogradu za novogodišnje praznike.

Leskovačka grupa će, s Kikijem i Pilotima, pevati na Savskoj promenadi 29. decembra.- Drugu godinu zaredom smo na trgu i naravno da nam to imponuje jer je to još jedna potvrda radimo kako treba i da je to ono što se ljudima dopada. Ove godine smo održali najveći koncert u karijeri, pred prepunom Arenom, tako ćemo i završiti 2016 - s mnogo pozitivne energije - kaže za Kurir frontmen benda Aleksandar Cvetković.Baviš se i fotografijom.- Da, to je moja velika ljubav. Nisam ograničen na to da nešto moram da uslikam. Volim da budem u pokretu i da hvatam zanimljive trenutke.Inspiriše li te supruga Jovana kao model?- Jovana me inspiriše svakodnevno u svakom trenutku i na razne načine (smeh). Daje mi veliku podršku u poslu. Ona je i moja životna inspiracija.Kako bi fotkao Anu Ivanović?- Na nekim lepim mestima i malo u studiju. Izbegao bih reket i loptice. Obukao bih je u modu šezdesetih, u nešto što su nosile Merilin Monro i Odri Hepbern.Jesi li u kontaktu s Anom?- Nisam. Mi smo se upoznali na našem nastupu u Sava centru i više se nikad nismo sreli. Želim joj svu sreću. Ana pored Švajnštajgera izgleda veoma zaljubljeno. Volim kad su ljudi srećni zbog ljubavi.

Srećna NovaOD ACE DO LOŠEDoček Nove 2017. u Beogradu biće spektakularan jer se do sada nije desilo da naš glavni grad ima toliko događaja i izvođača za proslavu najluđe noći. Pored Tropika sviraće Plavi orkestar i Bajaga, koji će nas uvesti u 2017, ali i Aca Lukas i Saša Kovačević.

Bogat programSVIRKE NA TRI LOKACIJEBeograđani, kao i gosti srpske prestonice i ovu Novu godinu moći će da dočekaju na otvorenom. Glavna bina biće ispred Narodne skupštine, a svirke će biti i na Trgu otvorenog srca na Trgu Nikole Pašića. Prvi put će biti organizovani program na Savskoj promenadi.

Lj. Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track