Najnovije vesti

SEKSI LOTO DEVOJKA NAPUNILA 60 GODINA: Suzana Mančić od ćerki nije dobila ništa, a od Simice...
Foto: Damir Dervišagić

Proslava

SEKSI LOTO DEVOJKA NAPUNILA 60 GODINA: Suzana Mančić od ćerki nije dobila ništa, a od Simice...

Stars

"Nemam 60 godina, nego 18 sa 42 godine iskustva“, poručila je atraktivna voditeljka Suzana Mančić plakatom na samom ulazu u otmeni prestonički restoran u kojem je juče dočekivala goste na proslavi 60. rođendana.

Ona je još jednom pokazala da uspešno vodi borbu sa godinama te je zaista, poput devojke koja je tek postala punoletna, blistala u uskoj dugačkoj haljini, koju je upotpunila prelepom ogrlicom, koja nam je odmah privukla pažnju.

- Ovu ogrlicu mi je poklonio Simica. Ja sam je sama birala - pohvalila nam se uspešna voditeljka darom od partnera, grčkog biznismena Simeona Ocomokosa, i dodala da joj ćerke Teodora i Natalija nisu ništa poklonile, ali da joj nije žao jer su joj one same po sebi najveći poklon i radost.

Suzana nije krila radost što je na njeno slavlje, osim partnera i obe ćerke, došao i Teodorin verenik, američki biznismen za kojeg će se uskoro udati. Ona nam je otkrila da je sebi za rođendan, između ostalog, poželela i da postane baka. Volela bih da i kada budem slavila 70. rođendan svi ovi dragi ljudi budu sa mnom.

- Volela bih i da postanem baka, biće i to, sigurno, ali polako. Sve po redu. Nema majke koja se nije obradovala unučićima, pa ću sigurno i ja - poverila nam se slavljenica i otkrila kako i nakon šest decenija uspeva da izgleda sveže i mladoliko.

- Tako sam valjda sazdana. Valjda me otac i majka gledaju odozgo i kažu: „Lilice, pazi šta radiš. Moraš uvek da budeš na visini zadatka“ - uz prepoznatljiv osmeh rekla nam je nekadašnja „loto devojka“, koja nije skidala osmeh sa lica, a ni ispuštala čašu vina iz ruke dok je dočekivala zvanice.

Suzaninu proslavu uveličali su njeni kumovi Aca Ilić i Biljana Jevtić, Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom, kao i voditelj Vanja Bulić. Suzana je od rodbine, prijatelja i saradnika dobila mnogo buketa, alkoholna pića, umetničke slike i druge darove.

- Tu je danas i moje društvo iz grupe „Trag“, tu je moje IV/5 Pete beogradske gimnazije, ovde su svi koje sam poželela da vidim - zaključila je presrećna domaćica proslave, a potom nastavila da slavi rođendan sa dragim ljudima.

(FOTO) ĆERKA SUZANE MANČIĆ JE PRAVA BOMBA U BIKINIJU: A tek da je vidite u miniću

Bonus video:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Alo/D. Panajotović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...