Najnovije vesti

KAKVA JE TO ŽENA 12 muškaraca se skinulo zbog Nikoline Pišek, a ODUŠEVIĆETE se kad čujete razlog
Foto: Damir Dervisagic

Humana

KAKVA JE TO ŽENA 12 muškaraca se skinulo zbog Nikoline Pišek, a ODUŠEVIĆETE se kad čujete razlog

Stars

Nikolina Pišek je odlučila da bude veoma humana i pomogne psima koji nemaju svoje vlasnike.

Na kalendaru za narednu godinu nalazi se 12 manekena iz Srbije i Hrvatske koji su nagi do pojasa ispozirali sa kučićima različitih rasa.

 

 

"Ideja za ovaj projekat je krenula spontano. Moja prijateljica koja je bila veliki borac za prava napuštenih životinja je preminula, a ja sam osetila potrebu da se pozabavim zbrinjavanjem njenih životinja. Cilj nam je prodaja ovih kalendara, a celokupan prihod od njihove prodaje ide u korist udruženja “Beta” u Srbiji , za lečenje, kastraciju i sterilizaciju njihovih pasa, odnosno smanjivanja broja nezbrinutih životinja", rekla je Nikolina koja je birala muškarce za katalog, pa je otkrila kako se rodila ideja da oni nagi do pojasa drže kučiće.

 

 

 

 

"Smatramo da je to prvenstveno seksi, duhovito, privlačno za oko i mislim da nije nužno da sve te priče o zbrinjavanju životinja treba da budu tužne i depresivne iako iza svega toga stoji veliki rad i mnogo truda. To su psi koji čekaju udomljavanje, ali vi možete da udomite i nekog od manekena", našalila se voditeljka.

 

 

alo.rs

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...