JOCA STEFANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Seks za jedno veče mi dođe kao sport!
Foto: Stefan Jokić

Nikad iskrenije

JOCA STEFANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Seks za jedno veče mi dođe kao sport!

Stars -

Mladi pevač Jovan Joca Stefanović važi za jednog od najšarmantnijih muškaraca na javnoj sceni i kaže da se od obožavateljki i nepristojnih ponuda ne brani.

Iako već nekoliko meseci uživa u vezi sa devojkom Hanom Olajić, ipak tvrdi da nema ničeg lošeg u vezama za jedno veče.

"Seks za jedno veče je dobra stvar i dođe mi kao sport. Svaki muškarac ako kaže da ima nešto protiv toga - laže. Iskreno, nemam ništa protiv toga i dok nisam imao emotivnu partnerku praktikovao sam seks za jedno veče.

Naravno, koristio sam zaštitu i sve je bilo u redu", priznaje Joca.

Zanimalo nas je da li se posle takvih avantura javljao devojkama sa kojima je proveo noć.

"Nema razloga da se ne javim devojci, nemam čega da se stidim, ako bi sve bilo u redu znali smo i da ostanemo u kontaktu, ali mi se dešavalo da se ne setim uvek lika devojke. Doduše, to mi se dešavalo zbog nekih drugih stvari, ako se popilo malo više, takve stvari su tada valjda normalne", uz osmeh priznaje Stefanović, koga smo pitali kako bi ocenio sebe kao ljubavnika na skali od jedan do 10.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Verujte mi da sam 150! Ja sam brutalan ljubavnik, ako neko može da bude najbolji ljubavnik, onda sam to definitivno ja. Najbolje o tome mogu da svedoče devojke koje su bile sa mnom, ali moje subjektivno mišljenje je takvo. Inače, ja sam Škorpija u horoskopu, tako da mi takav stav i priliči", "skromno" priča pevač.

Mladi pevač je donedavno bio u vezi sa Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik, a pre toga je imao romansu s Helenom Topalović, ćerkom Milana Topalovića Topalka. Koliko znamo, njegova nova devojka nema poznate roditelje. Pošto je pre nje imao veze sa ćerkama poznatih, Joca tvrdi da većih problema sa sadašnjom devojkom zbog ljubomore nije imao.

"Ona je kao i svaka normalna devojka, nije preterano ljubomorna, ipak ta doza ljubomore mi je u početku bila simpatična, ali ne volim posesivnost ni u malim količinama. Iz simpatičnosti može da pređe u žustru svađu. Devojka mi sada pruža veliku podršku, trebalo joj je malo vremena da shvati kakav je ovo posao i koliko odricanja iziskuje. Posvađamo se zbog nedostajanja jer zbog obaveza ne uspevamo da provodimo onoliko vremena zajedno koliko bismo želeli."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track