EMA LAPIN ŠOKIRALA SVE: Jovana Tipšin je znala da spavam sa njenim dečkom!
Foto: Damir Dervišagić

Priznala

EMA LAPIN ŠOKIRALA SVE: Jovana Tipšin je znala da spavam sa njenim dečkom!

Stars -

Dok folk pevačica Jovana Tipšin u javnosti predstavlja svoju dugogodišnju emotivnu vezu sa vlasnikom TV "Koperkinus" Srđanom Milovanovićem kao sjajnu i bajnu, iza ove ljubavne priče se ipak krije pravi krš i lom!

Tako bar priča bivša učesnica "Parova" Ema Lapin, koja je sa Srđanom bila godinu dana u vezi, i dodaje da je Jovana za njihov odnos znala, ali nije želela da prihvati da ju je dečko otkačio.

"Tačno je da smo bili u vezi, ali više nismo. Bili smo godinu dana zajedno, a raskinuli smo 13. septembra ove godine. Ipak, nisam javno do sada govorila o tome, jer on ne voli da se o njegovom životu piše po novinama. Mi smo bili u vezi, živeli smo zajedno, ali smo morali to da prekinemo. Shvatila sam da mi treba muškarac da bude stalno pored mene, a on često putuje i ima mnogo obaveza, a meni to ne odgovara. Moram da istaknem da mi nije finansijski pomagao u poslu. Dobijala sam prostor na njegovoj televiziji i dobila sam spot za pesmu "Trip", to je sve", govori bivša učesnica rijalitija "Parovi".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Lapinova tvrdi da je Jovana krila od medija da je raskinula sa Srđanom i da je lagala da je i dalje u vezi sa njim.

"Ne, oni nisu bili zajedno u tih godinu dana. Ona se samo tripovala da joj je on dečko. Stalno trčkara za njim, ali nije to veza. Koliko ja znam, viđali su se samo poslovno i prijateljski. Naravno da je Jovana znala za nas. Nije joj bilo pravo, to je sigurno. Čak joj je jednom prilikom moja drugarica poslala sliku na kojoj Srđan i ja razmenjujemo nežnost. Zanemela je, nije ništa napisala", kroz smeh dodaje pevačica, koja je javnosti poznata po vezi sa Markom Perovićem, sa kojim je zajedno učestvovala u "Parovima".

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Da zavrzlama bude veća postarala se Tipšinova, koja je i dalje terala svoju priču o srećnoj i postojanoj vezi sa Srđanom.

"Ja ne znam ništa o njihovoj vezi. Prvi put čujem to od vas. Zovite Srđana, pa njega pitajte da li ima nešto sa njom. Ja sam emotivno zadovoljna, to mogu da kažem. Mi smo zajedno osam godina, sve teče normalno, svaki dan smo zajedno, to je dezinformacija da nismo zajedno. Mnoge žene ga jure, volele bi da budu sa njim, ali meni to ne smeta. Pa zamislite da imam muškarca kojeg nijedna neće", završava Tipšinova.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Alo)

BONUS VIDEO: Pogledajte kako se pevačica zabavlja sa svojom trogodišnjom ćerkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track