(VIDEO) OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Sergej branio devojčicu, pa ŽESTOKO ODBRUSIO Goci Tržan!

Stao u zaštitu

(VIDEO) OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Sergej branio devojčicu, pa ŽESTOKO ODBRUSIO Goci Tržan!

Stars -

Lara Božović (8), takmičarka Pinkovih zvezdica predstavila se žiriju i ublici pesmom "Nisi sam". Devojčica je dobila četiri glasa, deo žirija smatra da je bila dobro, dok drugi deo misli da uprkos godinama, zvuči previše detinjasto.

"Preslatka si večeras, prelepa... Divno si se snašla, ali treba da obratiš pažnju da malo tačnije pevaš", rekla je Jelena Tomašević na početku. Milan Stanković je objasnio zbog čega nije dao glas.

"Ovo je bilo slatko i dečije, ali čini mi se da je to dobro za dečiji hor, a za zvezdicu ne".

"Ti si preslatka devojčica, ali nije nužno da se svi bavimo pevanjem. Ovo pevanje je kod tebe najmanje izraženo, ti bila odlična glumica. Ovo je bilo prosečno, ništa spektakularno, osim što si božanstvena kao devojčica. Ovde ima ozbiljnih pevača, male dece koja pevaju ozibljno. To je jedan lep dečiji glasić ali ovo je ipak takmičenje... Dopalo mi se par momenta, ali onda promašiš intonaciju", smatra Goca Tržan. Leontina je navela da devojčica nije imala promašene intonacije.

"Jeste dečiji glas postojao, ali ti si dete od 8 godina", dodala je."Ja pokušavam da nađem manu. S obzirom na godine koje Lara ima ovo je bilo dobro", rekao je Sergej Ćetković a onda se ubacila Goca.

"Daj da ne pričamo o godinama. Peva devojčica od 5 godina i sve nas sabije i sad kao pričamo o devojčici koja ima 8 godina. Daj da preskočimo priču o godinama zauvek. Godine ovde ne igraju nikakvu ulogu", rekla je Goca."Meni igraju, ne mogu devojču od 8 godina da zamislim kao da ima 15", odgovorio je pevač. "Spusti se Goco", dodao je.

"Neću", rekla je kroz smeh pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track