(VIDEO) HAMZIN EMOTIVNI NASTUP JE ODUŠEVIO ŽIRI: Kad on zapeva nastaje MUK!
Foto: Printskrin

Ostavio bez reči

(VIDEO) HAMZIN EMOTIVNI NASTUP JE ODUŠEVIO ŽIRI: Kad on zapeva nastaje MUK!

Stars -

Hamza Asotović, takmičar "Pinkovih zvezdica" oduševio je žiri i mnogobrojnu publiku. Dečak je izveo pesmu "Perje" Milana Stankovića, koji je član žirija.

Hamza je radio na glasu, što je žiri primetio i nagradio ga sa svih pet glasova."Puno si radio na pesmi, čuje se u svakom stihu koliko je nijansi upotrebio. Ovo jeste petica, jer sve što i vredno radio videlo se na sceni", rekla je Leontina prva.

"Ovo je moja prva pesma u kompozicija, mnogo je iskreno. Nervira me kod matrice kada je pevaju drugi je tempo 75, to je spora balada, a ti si išao brže... to je jedino gde si ispao... inače ostali detalji... ovo je prvi put da je neko obratio pažnju na sve detalje, svaka čast to nije lako", rekao je Milan.

"Bio si autentičan. Ovo je pesma gde moraš da imaš klik u glavi. Teško je, ali bez obzira na greške, ta neka tananost u tvojoj interpretaciji me je kupila. Mogu da te posavetujem da osvaraš usta", bila je jasna pevačica.

"Jako lepa boja glasa, meni se sviđa što nisi imitirao Milanov glas. Smetalo mi je puno netačnosti, bez obzira što si bio emotivan, čak sam i htela da se spustim", bila je iskrena Jelena. Goca je dodala da dečak ima prepoznatljivu boju glasa.

"Na tome radi, to je kod dece retko, neguj to".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track