KRALJICA SILIKONA: Nevina sam, majke mi!
Foto: Dragana Udovičić

Starleta na sudu zbog otmice

KRALJICA SILIKONA: Nevina sam, majke mi!

Stars -

Starleta Tijana Đuričić došla je juče u Viši sud u Beogradu na ročište pred početak suđenja za otmicu! Kraljica silikona i njeno troje prijatelja tužila je Jelena M. zbog navodnog kidnapovanja, maltretiranja, šutiranja i pljačkanja.

Starleta je sve optužbe negirala, a njen advokat Borivoje Borović nam je rekao:- Predložio sam da se saslušaju sestra oštećene i drugarica, koje će dokazati da se ona sama povredila. Predložio sam i neuropsihijatrijsko veštačenje oštećene. Lekar koji je Jeleni konstatovao povrede sačinio je dva lekarska izveštaja. U prvom je konstatovao da loma ruke nema, a drugi put je naknadno konstatovao da ima. Oštećena je tri puta davala izjavu, što je sporno. Jednom je rekla da ne može da prepozna okrivljene, a posle šest meseci policija je uradila prepoznavanje i ona ih je navodno prepoznala.

Jelena M. tvrdi da ju je starleta prošle godine pozvala da dođe po garderobu. Čim je pokucala na vrata, dva muškarca su je silom uvukla u kuću.- Zalepili su mi usta i glavu trakom, bacili me na pod i kanapom vezali ruke. Momci su me šutirali i stavljali mi nož pod grlo, a Tijana me je šišala, nazivala ološem, pljuvala i pretila da neću izaći živa iz kuće - izjavila je Jelena M.

foto Nebojša Mandić
foto Nebojša Mandić

J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track