DALILA OTKRILA DETALJE SKANDALOZNOG RASKIDA: Moj novi dečko je IZBACIO Mladena iz stana, a onda...
Foto: Printskrin/Instagram

Pukla veridba

DALILA OTKRILA DETALJE SKANDALOZNOG RASKIDA: Moj novi dečko je IZBACIO Mladena iz stana, a onda...

Stars -

Ulazak Dalile Moreno u rijaliti "Parovi" obećavao je dosta skandala, prvenstveno zbog ljubavi, veridbe pa i raskida sa bivšim učesnikom rijalitija, Mladenom Vuletićem.

Ona je pred kamerama ispričala kako je raskinula i svog bivšeg verenika nazvala prevarantom i muškom sponzorušom.

Poznato je da je Dalila ubrzo posle raskida uplovila u vezu sa Mirzom Mehovićem, sa kojim je neko vreme živela u Podgorici.

"Rekao mi je da je izlazi na pola sata, a vratio se u tri ujutru. Tada sam mu rekla da spakuje stvari i lepo se iseli iz stana. Kaže on meni. "Šta ti misliš da ćeš ostati u Podgorici kad raskineš sa mnom? Ajde da vidim tog mud*nju koji će da te šeta posle mene". Ostao je ipak da prespava i otišao sutradan", počela je priču Dalila. Ona je, tvrdi, sutradan izašla u grad sa Mirzom, a po povratku kući sreli su Mladena.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Stoji Mladen mrtav pijan, Mirza mu prilazi i kaže: "Ja sam taj frajer koji će da šeta Dalilu po Podgorici posle tebe! Ako joj bude falila dlaka s glave, tebi ide cela glava". A Mladen, onoliki, počeo da priča kako me voli, kako zna Mirzinog brata Alena... Mirza mu je onda rekao da ide sa nama u stan da pokupi svoje stvari. Mi smo seli u kola, Mladen je došao peške do zgrade. Ušao je u stan i pitao Mirzu koliko smo mi zajedno, a on mu je rekao da to nije bitno i da Mladen mora izaći iz stana jer sam ja platila kiriju. Onda je zamolio Mirzu da sutradan dođe po stvari. Kad je došao, ja sam mu iznela kofere, a on je zamolio Mirzu da ga odbaci do kuće! Klošar jedan, nema ni kola", rekla je Mujićeva.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Posle je na Fejsbuku napisao "oprostite mi moju ružnu prošlost...", pa ga je Mirza odmah nazvao i rekao mu da to obriše jer ja nisam njegova ružna prošlost i jer me je voleo i do juče bio sa mnom. Onda je zamolio da ostavi bar "oprostite mi moju prošlost", zbog fanova... Posle sam ja Mirzi rekla da mi je dužan pare, ali znam da nema od čega da stvori pare. Posle je pričao da je otvorio neki kafić, u kojem je samo promoter. Zvala me je i njegova bivša devojka da mi ispriča da je prodao njen inventar. Svi ga traže, vi ne znate koja je to budala i prevarant. Živi u nekoj straćari u Zeti, a priča svašta. Ma, muška sponzoruša", završila je Dalila priču o bivšem vereniku.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: TRI SATA JU JE KITILA: Pogledajte kako je Cecina ćerka ukrasila luksuznu vilu u kojoj živi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track