SVI SU BILI ZGAĐENI: Sandra Meduza simulirala ORALNI SEKS a koristila jedan PREDMET!
Foto: Printskrin

Bizarno

SVI SU BILI ZGAĐENI: Sandra Meduza simulirala ORALNI SEKS a koristila jedan PREDMET!

Stars -

Sandra Meduza poznata je po tome što nema dlake na jeziku, pa je nije sramota ni kada izgovori ili uradi nešto potpuno skandalozno.

Učesnica rijalitija "Parovi" Sandra Meduza je ovaj put šokirala i najotvorenije ukućane u vili, svojim skandaloznim predmetom.

Sandra Meduza koja je u ponedeljak ceo dan nosila cuclu u ustima. To je zainteresovalo ostale ukućane pa su je zamolili da im objasni o čemu se radi što je ona rado uradila u večernjim satima.

(VIDEO 18+) I ONA IMA KECA, ALI NE U RUKAVU: Sandra Meduza svukla gaćice i pokazala međunožje

"Pomaže mi da ne zaboravim kako se upražnjava oralni seks. Čeka me dečko napolju, moram da budem spremna", objasnila je Meduza i usput šokirala ceo auditorijum.

Zorana Jevtić
Zorana Jevtić

"Pa čekaj, bre, da li je tvom dečku toliko mali, pa moraš da zamišljaš da je cucla ona stvar?", pitala je Ajfonka. Sandra je potom pokušala da se odbrani, objasnivši da njenom dečku nije mali već da nema nešto veće da stavi u usta.

Da situacija bude još gora, Sandra je sve vreme sisala prljavu cuclu. Teodora, pobednica drugog rijalitija osramotila je Meduzu pred svima i izjavila da Meduza čuva svoju cuclu u čizmi.

"Pa šta ću kada nemam džep, gde da je držim", odgovorila je Meduza.

Printscreen
Printscreen

EPK/ SrbijaDanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track