Najnovije vesti

ABRONOŠA: Grlata gola spava sa sinom tinejdžerom!

Usred srede

ABRONOŠA: Grlata gola spava sa sinom tinejdžerom!

Stars

Dobar dan, obožavaoci moji! Sve najlepše vam želim u 2017. i da još dugo trajemo i da se čitamo. Prikupila sam sočne tračeve, budite sigurni da su top!

Nedavno sam saznala jednu šokantnu priču, tiče se pevačice, zvaćemo je Nadmena. Ona je jedna zrela žena u godinama, a dok je bila mlađa, znate s kim se trošila? S Lepotanom! Ne, njoj nije smetalo što je on oženjen, pa i ona je tada bila udata! Njih dvoje su se do pre pet-šest godina redovno viđali, išli po restoranima, hotelima... Voleli su da zajedno nastupaju, jer kad završe s tezgom, obavezno odu u istu sobu i tamo svašta rade. A kad se vrate, ponašaju se kao da ništa nije bilo. Ona je dolazila kod njega u kuću, uvek je bila dobra s njegovom ženom, družile su se, išle u šoping. On je čak u jednom momentu hteo da se razvede kako bi bio s njom, ali ga je ona ubedila da to ne radi jer joj nije padalo na pamet da ostavi muža. Kad sam saznala kakve je sve cice Lepotan šetao, stvarno sam se zapitala šta te žene vide na njemu. Sve u svemu, Lepotan i Nadmena su se lepo razišli i ostali su prijatelji. Ona i dalje dolazi u njegovu kuću i pije kafu s njegovom ženom, koja nema pojma da joj je Nadmena gustirala muža.

Druga priča je o Grlatoj. Saznala sam da ova dama nema nimalo obzira, pa se i pred sinom tinejdžerom skida gola. Grlata bez problema dopušta sinu da uđe u kupatilo dok se ona kupa u kadi, presvlači se pred njim, šeta gola po kući... A mali se hvali drugarima kakva mu je mama ribetina. Čak je pričao ortacima kako mu keva dozvoljava da spava pored nje. Čak ju je i pitao da li može da mu nađe neku dobru mačku kao što je ona. Grlata se na to nasmejala i pričala prijateljicama kako joj je sin duhovit. Majka za primer.

Treća priča tiče se jednog pevača neobične frizure, zvaćemo ga Duvač. On toliko tripuje da je bitan da ni do prodavnice ne ide bez obezbeđenja. Nedavno je moj drug bio kod frizera u strogom centru grada kad je naišao Duvač. Došao je s dva poveća muškarca koji ga čuvaju, a verujte - nisu se odvajali od njega ni dok je sedeo na stolici kod frizera. Gorile nisu smele da mrdnu pogled s Duvača jer je on ipak bitna ličnost i svi žele da mu priđu. A u stvari, da mu nije žene, niko ne bi znao za njega.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...