Mir Božji

(KURIR TV) SUZANA MANČIĆ: Osveštani krstić je nabolji poklon za Božić!

Stars -

Suzana Mančić kaže da se veoma raduje predstojećem Božiću koji će proslaviti u krugu porodice, a još više se obradovala osveštanom krstu koji je danas dobila na poklon uz dnevni list Kurir.

- Baš lepo što ste odlučili da nas danas obradujete osveštanim krstom. Pošto je Božić prekosutra, ovo je prikladan poklon. Ja nisam ranoranilac, ali sam na sreću uspela da kupim primerak Kurira na kiosku.

Božić ću, inače proslaviti porodično, sa ćerkom Natalijom kod kuće. Nisam pristalica toga da putujem u neke toplije krajeve za praznik. Protivnik sam toga jer je za mene ovo porodičan praznik - rekla je Suzana.

Kurir, najuticajniji dnevni list na Balkanu, uoči Badnjeg dana, danas poklanja krstić osveštan u kripti Hrama Svetog Save, najveće pravoslavne bogomolje na svetu, uz blagoslov vladike Arsenija.

Već sutra, u našem dvobroju na 64 strane, kojim ćemo obeležiti rođenje Hristovo, Kurir će vam darivati ikonu Majke Božje iz Vitlejema, jednu od najređih i najcenjenijih u Srbiji, takođe osveštanu u najvećoj pravoslavnoj bogomolji, Hramu Svetog Save.

Neka vam je blagoslovena 2017. godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track