Mir Božji

(KURIR TV) DAKIĆKA ODUŠEVLJENA KRSTIĆEM: Odmah sam kupila 2 primerka, jedan za mene, a drugi za...

Stars -

Voditeljka Snežana Dakić raduje se Božiću koji će proslaviti sa ćerkom Laurom na Kopaoniku. Dakićeva ne krije da se obradovila poklonu koji je danas dobila uz dnevni list Kurir, a priznala je da pohrlila da kupi čak dva primerka.

"Oduševio me je gest Kurira da uz današnji broj pred Božić pokloni krstić osvešten u hramu Svetog Save. Odmah sam pohrlila da kupim čak dva primerka, jedan za ćerku, jedan za mene, pošto svakoj treba po jedan krstić", rekla je Snežena Dakić.

Ona je dodala da će krstići stajati pored njenog i ćerkinog kreveta. Snežana će Božić provesti na Kopaoniku u krugu ćerke i bliskih prijateljica.

Kurir, najuticajniji dnevni list na Balkanu, uoči Badnjeg dana, danas poklanja krstić osveštan u kripti Hrama Svetog Save, najveće pravoslavne bogomolje na svetu, uz blagoslov vladike Arsenija.

Već sutra, u našem dvobroju na 64 strane, kojim ćemo obeležiti rođenje Hristovo, Kurir će vam darivati ikonu Majke Božje iz Vitlejema, jednu od najređih i najcenjenijih u Srbiji, takođe osveštanu u najvećoj pravoslavnoj bogomolji, Hramu Svetog Save.

Neka vam je blagoslovena 2017. godina!

(M.D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track