(FOTO) Nataša Bekvalac: Ja sam hrabra i smela žena
Foto: Miša Obradović, Miloš Nadažin

(FOTO) Nataša Bekvalac: Ja sam hrabra i smela žena

Stars -

Pop zvezda priredila je tradicionalno druženje sa predstavnicima medija na kraju godine, a tom prilikom prisetila se najupečatljivijih momenata koji su obeležili njen profesionalni i privatni život tokom 2016. i otkrila svoje planove za naredni period

Već nekoliko godina pop zvezda Nataša Bekvalac (36) krajem godine izdvoji vreme da bi se posvetila druženju sa novinarima i uz zvuke staklenih čaša i osmeha nazdravila lepoj saradnji.

Tako je bilo i ovog decembra, u jednom od popularnih beogradskih klubova, samo što je ovoga puta, čini se, imala više razloga za osmeh i zadovoljstvo. Pored supruga Ljubomira Ljube Jovanovića (34) pronašla je sve ono o čemu je maštala zamišljajući harmoničan bračni život, porodicu i dom, a zajedno sa poslovnim saradnicima unela je novi ton u svoj muzički izraz, na koji je veoma ponosna. Story: S kakvim emocijama ispraćate 2016?- Ovo je za mene bila izuzetno uspešna godina. Objavila sam najuspešniji album u dosadašnjoj karijeri i odigrala ulogu Drage Mašin u pozorišnoj predstavi Tajna Crne ruke, koju sam godinama priželjkivala. Moj bend i ja radili smo više nego ikada, a privatni život upravo mi je onakav kakav sam sanjala da bude.

Razgovarao: Saša TošićFoto: Miša Obradović, Miloš Nadažin

Kompletan intervju pročitajte u novom, 588. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 23. decembra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track