RODILA JE DETE DEČKU SVOJE MAJKE: Aleksandra bila na POLIGRAFU, evo šta je rekla o ocu svog deteta
Foto: Printscreen

Vesna pokušala da je raskirnka

RODILA JE DETE DEČKU SVOJE MAJKE: Aleksandra bila na POLIGRAFU, evo šta je rekla o ocu svog deteta

Stars -

Aleksandra Subotić bila je na poligrafu, ali nije dodala pitanje o ocu svog deteta, a Vesna Rivas je bila najglasnija i uhvatila je da ne govori iskreno.

Akeksandra nije odgrovarala na pitanje da li je otac njenog deteta dečko njene majke, a kako je rekla, htela je."Ovde će biti dvadeset pitanja: krenula sam na taj poligraf sa nekom dozom odbojnosti. Pitali su me da li želim neko pitanje da ubacim. I zamoliću za sledeći poligraf da odgovorim da li je on bio dečko moje majke", rekla je Aleksandra.

Vesna Rivas je skočila i pokušala da raskrinka Aleksandru.

"Mi smo zajedno bili u rijalitiju s njenom majkom pre četiri godine i nikada neći zaboraviti neću zaboraviti, prvi mesec dana, kada je Ljuba pozdravljala svog dečka Aleksandra iliti Saleta, i da ga je ostavila da joj čuva decu. I lepo je čuvao i sačuvao. Slala je srca i crtala je tamo po WC i po kupatilu... I znaš šta je strašno i nađeš se posle četiri godine u rijalitiju sa njenom ćerkom koja se pravi luda i priča se da li je ona bila tada, malo je glupo. Oni hoće da to izbriše kao da nije postojalo. Ti si majku sahranila, skinula si joj dečka, dok smo se mi tamo borile", rekla je Vesna.

ŠOKANTNA ISPOVEST LJUBINE ĆERKE: Otac mog deteta i moj tata su bili prijatelji, a onda se desilo OVO

"Da li ste vi meni bili u gaćama pa da znate s kim sam ja pravila decu"Da se setim, kada smo izašli tu je bilo jurcanje, nisi smela da pogledaš majci u oči. Ovaj te krio, pa si živela u njegovom ženom i decom""Ona je počela da boluje od Alhajmera. Vesna je malo starija žena", branila se Aleksandra.

Na pitanje je da li je tačno da je prekinula odnos sa ocem svog deteta, Subotićeva je odgovorila:

- Trenutno sam u rijalitiju i nemam kontakt sa njim. Poslednji put sam ga videla na suđenju. U početku sam planirala odnos sa njim, ali kada sam saznala da je osuđen na 5 i po godina, to je nemoguće - iskrena je Aleksandra.

Vesna Raskrinkala Aleksandru Subotic-"da li je... by cheloboos

Bonus video

Cecina ćerka zapevala Gastozovu pesmu, KIDA kako zvuči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track