MEŠTANI PERLEZA OTKRIVAJU PEVAČICINU MRAČNU TAJNU: Stojin prvi muž izvršio samoubistvo?!
Foto: Marina Lopičić

Šokantno!

MEŠTANI PERLEZA OTKRIVAJU PEVAČICINU MRAČNU TAJNU: Stojin prvi muž izvršio samoubistvo?!

Stars -

Stoja Novaković, čim je kročila na estradnu scenu, otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica.

Ali pravi razlog zbog kog je ostala sama s malim detetom i dalje krije. Pevačica je svojevremeno ispričala da joj je prvi suprug (ime poznato redakciji, prim.aut.) posle tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Kurir Stars je u njenom rodnom mestu Perlezu došao do šokantnog podatka - Stojin prvi muž se ubio. Meštani ovog sela pokraj Zrenjanina pričaju da je on skočio u reku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prihvatali Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pevačica.Velika ljubav- Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz te ljubavi se rodio i njihov sin. Ubrzo posle venčanja počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak - priča jedan Stojin komšija koji nas je zbog dobrih odnosa s pevačicom zamolio da ne objavljujemo njegovo ime.

On kaže da pevačicin muž nije želeo da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da sebi oduzme život.- Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi - nastavlja ovaj meštanin Perleza koji nas je odveo do mesta gde se navodno utopio otac Stojinog sina.- Svi su krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji pričali sve najgore. Za nju je to bio preveliki udarac jer je ostala sama s malim detetom. Ni sa svojim roditeljima se nije dobro slagala, naročito s ocem, koji nije odobravao da se bavi pevanjem. Proživela je pravi pakao - završava naš sagovornik.

Teška sudbinaNaišli smo i na lokalnog sveštenika, koji nam je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.- To je bilo pre mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine, ne bih ja dirao tu temu - zaključuje sveštenik.

Više puta smo pokušali da stupimo u kontakt sa Stojom, ali su svi njeni brojevi telefona poznati redakciji bili nedostupni. Pozvali smo i njenog drugog supruga Igora Jovanovića, koji nam je posle pitanja: „Odakle vam ovaj broj?“, spustio slušalicu.LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track