Najnovije vesti

VESNA TEŠILA RELJU NA SAHRANI MAJKE: Sine, ne brini, tu sam za tebe!
Foto: Marina Lopičić

Kremaciji pevačeve majke

VESNA TEŠILA RELJU NA SAHRANI MAJKE: Sine, ne brini, tu sam za tebe!

Stars

Podrška Relja Popović se trudio da ne pokazuje tugu i prilično dugo se dobro držao, ali u jednom trenutku nije izdržao i zaplakao je! Bilo je to baš kad mu je prišla Vesna, koja ga je jako zagrlila

Majka glumca i pevača Relje Popovića, balerina Zoja Begoli (68), koja je posle duge i teške bolesti preminula u ponedeljak 2. januara 2017, juče je kremirana na Novom groblju u Beogradu!

Poslednjem ispraćaju, između ostalih, prisustvovala je i Reljina tašta, poznata folk pevačica Vesna Zmijanac. Relja i Nikolija su na Novo groblje stigli oko 12.30 i ispred kapele dočekivali rodbinu i prijatelje. Muzičar se trudio da ne pokazuje tugu i prilično dugo se dobro držao, ali u jednom trenutku nije izdržao i zaplakao je! Bilo je to baš kad mu je prišla Vesna, koja ga je jako zagrlila.- Drži se, sine! Ne brini, tu sam za tebe. Ovo su teški trenuci za celu porodicu - rekla je Vesna i poljubila ćerkinog nevenčanog supruga, te zapalila sveću za Zoju.

Relja je brzo izvadio maramicu iz džepa i obrisao suze, a Vesnina ćerka Nikolija je sve vreme bila tužna i namrštena. Na poslednji ispraćaj Zoje Begoli stigao je i reper Vlada Matović, koji je do pre dve godine bio u grupi Elitni odredi sa Reljom. Podršku prijatelju dala je i supruga fudbalske legende Duleta Savića, poznata novinarka Marina Rajević Savić. Ona je izljubila Popovića, kao i Nikoliju, i poželela im strpljenje u ovim teškim trenucima.Ljiljana Stanišić

IkonaJUGOSLOVENSKA ZVEZDAZoja Begoli, rođena Đoković, bila je baletska ikona Narodnog pozorišta. U bivšoj Jugoslaviji krasila je naslovne strane popularnih magazina zbog braka s čuvenim glumcem Farukom Begolijem, s kojim je bila u braku 18 godina i čije je prezime zadržala i nakon razvoda.Zbog gubitka majke Relja Popović je do daljeg otkazao sve nastupe u zemlji i inostranstvu. I pored interesovanja medija, reper nije želeo da priča o porodičnoj tragediji kroz koju prolazi poslednjih dana, niti se oglašavao na društvenim mrežama.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...