(VIDEO) EMOTIVNO VEČE U PINKOVIM ZVEZDICAMA! JELENA NA IVICI SUZA: Anđela, pevaš kao ANĐEO!
Foto: Printscreen

Dobila svih 5 glasova

(VIDEO) EMOTIVNO VEČE U PINKOVIM ZVEZDICAMA! JELENA NA IVICI SUZA: Anđela, pevaš kao ANĐEO!

Stars -

Takmičarka Pinkovih zvezdica Anđela Nestorović predstavila se pesmom "Noćas dođi mi", koju u originalu peva Jelena Tomašević. Devojčica je dobila svih pet glasova, a nastup je skoro rasplakao Jelenu.

"Baš si me raznežila, mogu ti reći. Divno si otpevala, nisi me imitirala. Na svoj način, kao mleko, nekako sve je tako bilo umilno i tako su ti ti ukrasi lepo legli", oduševila je Anđela Jelenu. Tržanovoj se takođe dopala Anđela.

"Dobra intonacija se čuje posle prvog stiha zato sam reagovala odmah. Ovo je bilo božanstveno, petica čista kao sunce" rekla je Goca. Sale veruje da će se devojčica naći u finalu.

(VIDEO) MARINA JE PEVALA BOLESNA I ODUŠEVILA SVE: 5 kao vrata na samom početku Pinkovih zvezdica

"Anđela pevaš kao anđeo, ovo je jaka petica i jedan superfinalista. Vibrato ti je prelep ti baš znaš da pevaš, svaka čast", rekao je Sale."Toliko je lepih detalja unela u svaki stih... zna da grune, kombinuje vibrato. Bogato! Imali smo šta da čujemo", dodala je Leontina. Sergej je priznao da je uživao pod prvog do poseldnjeg takta. On je otkrio da se zamlo nije rasplakao zajedno sa Jelenom.

"Ubedljivo, ti nas ubediš kada pevaš, zamalo smo zapalakali", rekao je Sergej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track