BORA ČORBA MESEC DANA NIJE LIZNUO ALKOHOL: Evo šta će mu se desiti ako samo GUCNE!
Foto: Printscreen

Terapija mu dobro ide

BORA ČORBA MESEC DANA NIJE LIZNUO ALKOHOL: Evo šta će mu se desiti ako samo GUCNE!

Stars -

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, vratio se lečenju od alkoholizma pošto prethodna višegodišnja terapija nije dala željei efekat, pa se nedavno u Pinkovim zvezdama pojavio pijan.

On otvoreno priča o borbi koju trenutno vodi protiv poroka i kaže da je odlučio da ovog puta istraje. Nedavni incident kada se u emisiji pojavio mrtav pijan bio je razlog da ponovo krene na odvikavanje.

"Dobro se osećam sada. Koristim jak lek, koji me efikasno efikasno sprečava da konzumiram alkohol. Skoro mesec dana nisam okusio piće, od samih snimanja Pinkovih zvezda, gde sam se neprimerno ponašao. Dobro podnosim terapiju i nemam krize, što je dobro", rekao je Bora.

NASTAVLJA SA LEČENJEM: Bora Đorđević se izvinjava što je bio PIJAN na snimanju Pinkovih zvezda

Pevač je čvrsto rešio da se ne igra više sa svojim zdravljem unoseći alkohol. To mi ne dozvoljava ni terapija jer mu je strogo zabranjeno, s obzirom da u kombinaciji sa lekom koji pije dovodi do neželjenih efekata, kao što su mučnina, povraćanje, a u težim slučajevima i srčani udar.

"Godinama sam se uspešno borio protiv alkoholizma i onda sam pokleknuo, verovatno sam sam kriv zbog toga. Nije bila procena lekara da prestanem, samo sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola i desilo se šta se desilo. Nažalost i gledaoci su videli. Ne valjam kada popijem, nemam meru da budem takav i svestan sam da mi ne treba", otkrio je frontmen Riblje čorbe.

Podsetimo, Bora je na snimanje Pinkovih zvezda došao pod gasom i usput sam sebi izvadio zub! Zaplitao je jezikom, sve vreme se smejao, neartikulisano mahao rukama, čačkao mobilni telefon, mrsio sedu kosu, a dešavalo se i da na trenutke zadrema u crvenoj stolici. Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Dragana Mirković pravili su se da ne vide Borin mamurluk, ali zato Maji Nikolić ništa nije moglo da promakne.

POTRESNA ISPOVEST BORE ČORBE: Ima mnogo stvari za kojim žalim, ali za OVOM najviše

Bonus video

PRIJIN BIVŠI HOĆE DA SE UBIJE?! Stravičan snimak Ljube Perućice! SKRENUO SA UMA

Alo/Dušan Panajotović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track