FOTO KARLEUŠA GA NE BI PREPOZNALA Boki 13 drastično smršao, a kad vidite čime se bavi ODUŠEVIĆETE SE
Foto: Printskrin

Posvetio se poslu

FOTO KARLEUŠA GA NE BI PREPOZNALA Boki 13 drastično smršao, a kad vidite čime se bavi ODUŠEVIĆETE SE

Stars -

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, od svog prvog pojavljivanja na televiziji postao je prava senzacija.

Ogroman čovek obučen u žensku garderobu, našminkan i na štiklama izazvao je veliku pažnju. Međutim, danas Boki 13 izgleda potpuno drugačije. Više nije plavuša, a i drastično je smršao.

Makedonska zvezda danas se bavi i humanitarnim radom.

"Danas ne odmaram, već radim u opuštenoj atmosferi. Pored čika Svete, malog Luke potrebna je pomoć i mnogim drugim ljudima, svako zaslužuje normalan i dostojanstven život! Dobio sam od mnogih od vas poruke za pomoć raznim ljudima, kao pojedinac a ne kao socijalna služba od srca ću pomoći da još tri porodice dobiju dostojanstven život!

Broj 1. - slučaj čika Ranka koji je beskućnik bez krova nad glavom. Dobiće topli dom i normalne uslove za život.Broj 2. - slučaj porodice koja živi u kući bez struje sa tromesečnom bebom. Kontaktiraću ih i njihov slučaj će biti rešen tako što će otac dobiti posao i dobiće pomoć za dostojanstven život. Broj 3. - slučaj dvadesetdvogodišnjeg Dejana Kostovskog koji živi u 9 kvadratnih metara sa nepokretnim ocem bez ikakvih uslova. Dobiće pomoć u vidu medicinske pomoći za oca, renoviranje kuće nakon požara kao i posao za Dejana koga sam imao priliku da upoznam lično i mogu da kažem da je predivan mladić sa mnogo kvaliteta.

Dragi moji, ovo vam saopštavam u cilju da podignem svest kod drugih pojedinaca koji mogu da pomognu, posebno velike kompanije, a naročito pozivam na odgovornost nadležne službe i institucije. I za kraj, ima mnogo sličnih sudbina ovima koje nikada nisam javno podelio, čuvam ih za sebe", napisao je Boki 13 uz radnu fotografiju.

Bonus video:

KARLEUŠA USRED STUDIJA DIGLA SUKNJU PRED MARIJOM: Šerifovićka se sagla i OSTALA U ŠOKU kada je videla...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track