(FOTO) TAMARA ĐURIĆ IZ TERETANE HITNO PREVEZENA U BOLNICU: Prijatelji strahuju, stanje ozbiljno!
Foto: Printskrin/Instagram

Pozlilo joj

(FOTO) TAMARA ĐURIĆ IZ TERETANE HITNO PREVEZENA U BOLNICU: Prijatelji strahuju, stanje ozbiljno!

Stars -

Bivšoj farmerki i novopečenoj pevačici Tamari Đurić pre pet dana je pozlilo je dok je vežbala u teretani odakle je hitno prevezena u bolnicu.

Tamara danima ne odgovara na telefonske pozive i sms poruke čak ni najbližim prijateljima koji su poprilično uplašeni za njeno zdravstveno stanje.

HRVATSKI MILIJARDER OSTAVIO TAMARU: Otkriveni detalji njihove veze! Đurićevoj se ne može udovoljiti!

"Tamara je pre nekoliko dana pravo iz teretane hitno prevezena na jednu privatnu kliniku. Osoblje iz klinike ne želi ništa još da otkriva, a Tamara nikome ne odgovara na sms poruke. Svi njeni prijatelji su danima zbunjeni i u čudu jer se ovo nikada ranije nije dešavalo. Jedino što su nam iz klinike potvrdili jeste da će ona tamo ostati na ispitivanjima još nekoliko nedelja", rekao je dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj i dodao:

"Jedino što znamo jeste da je njeno stanje veoma ozbiljno, a mi se plašimo da Tamara nije završila na psihijatrijskom odeljenju koje se nalazi u sklopu klinike."

Bivša farmerka nam je nakon nekoliko sati odgovorila na pozive i potvrdila da je u bolnici.

"Da, evo me u ludnici, skačem po gumenoj sobi u čudnoj beloj košulji", sarkastično je rekla pevačica poprilično iznervirana jer smo saznali da je danima u bolnici. Koliko je zdravstveno stanje Tamare Đurić zaista ozbiljno, vreme će pokazati. Đurićeva je na svom Instagramu objavila sliku iz bolničke sobe i pohvalila se poklonom.

"Ne volim banane", napisala je Tamara u opisu fotke na kojoj se može videti da je bivša farmerka na poklon dobila sandale.

Bonus video

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi pornić

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja