(FOTO) GRANDOVA PEVAČICA JE NESTALA PRE 12 GODINA: Niko nije znao šta je sa njom, a sada se VRATILA!
Foto: Printskrin/Jutjub

Nekad i sad

(FOTO) GRANDOVA PEVAČICA JE NESTALA PRE 12 GODINA: Niko nije znao šta je sa njom, a sada se VRATILA!

Stars -

Četrdesetogodišnja pevačica iz Novog Pazara Elma Sinanović, 2005. godine iznenada je nestala sa domaće estradne scene. Elma je izdala album nakon “Gradske priče” i rešila da se povuče na jedno vreme.

Međutim, pevačica je najavila povratak. Elma bi trebalo da do aprila dobije odobrenje grčkih autora za pesme koje je obradila. Pevačica je bila poznata po brojnim hitovima, a nije imala skandala skandale tokom karijere.

Elma se na estradnom nebu pojavila 1993. godine prvim albumom "Dva prstena", koji joj nije doneo slavu kakvu je priželjkivala. Nakon njega je objavila još dva studijska albuma, međutim pesme i dalje nisu pronalazile put do publike.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Četiri godine kasnije objavila je album na kome su se našle poznate pesme "Da me ne vara" i "Moje drugarice". Nakon ovih pesama Elmina karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa je tako objavila još nekoliko uspešnih albuma, a među pesmama koje su rado slušane i dan danas se nalaze i: "Ah, tugo, tugo", "Gradske priče", "Čarobno, čarobno", i mnoge druge.

Pogledajte kako danas izgleda Elma:

Bonus video:

SORAJA SE UDAJE: Starleta izabrala savršenu venčanicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track