KRIMI-RAD: Narko-diler u Indirinom spotu
Foto: Damir Dervišagić

Radićkin heroj u bekstvu zbog droge

KRIMI-RAD: Narko-diler u Indirinom spotu

Stars -

Bokser Nikola Stevanović, za kojim je raspisana poternica zbog saradnje sa vođom klana „Amerika“ Zoranom Jakšićem, snimao seksi scene s pevačicom

Nikola Stevanović Džoni (30) bio je najveća nada srpskog boksa sve dok se nije upleo u poslove s drogom, zbog čega mu je karijere otišla u nepovrat, ali malo ko zna da je bivši sportista imao i manekenski angažman, i to u spotu Indire Radić za pesmu „Heroj“.

Intimni... Scena iz spota za pesmu „Heroj“
Intimni... Scena iz spota za pesmu „Heroj“

Svako ko se seća ovog videa, zna za seksi scene između Indire i zgodnog mladića. U pitanju je pomenuti Nikola, koji se nalazi na poternici zbog saradnje sa vođom narko-klana „Amerika“ Zoranom Jakšićem.Njemu su svojevremeno prognozirali sjajnu sportsku karijeru. Sa samo 17 godina Stevanović je postao profesionalac, sa 20 juniorski prvak sveta u polusrednjoj kategoriji, a 2009. je postao intekontinentalni šampion sveta.

Ovaj mladić je uvek bio miljenik žena i najpopularniji dečko u Žarkovu, gde je živeo.- Sve devojke iz kraja bile su zaljubljene u njega i stalno su mu slale poruke. Često je umeo da skine majicu i prođe ulicom, a srednjoškolke bi popadale kad ga ugledaju - priča naš izvor blizak bokseru.Ipak, popularni Džoni je krenuo stranputicom, pa ga sad traži i peruanska policija. Optužen je da je sarađivao sa Jakšićem, koji je švercovao kokain, zbog čega je krajem januara osuđen na 20 godina zatvora.Prema poslednjim informacijama, Džoni je lociran u jednom hotelu u Limi, gde je održavao kontakt sa Zoranom, ali je do sada izbegavao hapšenje.Pozvali smo Indiru, ali se ona nije javljala na telefon, niti je odgovorila na našu poruku.

DosijePLJAČKAO SA PINK PANTERIMAPočeci kriminalnog dosijea boksera datiraju iz 2012, kada je uhapšen u Atini zbog umešanosti u pljačku zlatare. Pored njega, iza rešetaka su se tada našli i bokser Petar Bajić i Olivera Vasić Ćirković, bivša košarkašica i šefica bande „Pink Panteri“.

JELENA STUPARUŠIĆ

BONUS VIDEO:

KO BI REKAO DA ONA IMA 5O GODINA: Indira Radić izgledom staje na crtu duplo mlađim koleginicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track