Rokvić otkrio anegdotu o urnebesnoj porodičnoj fotki: Tata nije ni slutio kakvu će uspomenu dobiti
Foto: Printscreen Facebook

Nasmejao javnost

Rokvić otkrio anegdotu o urnebesnoj porodičnoj fotki: Tata nije ni slutio kakvu će uspomenu dobiti

Stars -

Popularni pevač i otac malene Leone prisetio se urnebesne porodične fotografije snimljene u njegovoj najranijoj mladosti, pa je sa javnošću poželeo da podeli zanimljivu priču o njenom nastanku

Fotografija našeg legendarnog folk pevača Marinka Rokvića na kojoj pozira sa svojim naslednicima Nikolom i Markom nastala je pre više od dve decenije, ali je i dalje svima dobro poznata. Naime, maleni Nikola i Marko od malih nogu su, čini se, posedovali smisao za humor, pa su već tada poželeli da se našale i naprave fotografiju koju će zauvek pamtiti, a koja i dalje izaziva salve smeha na društvenim mrežama.

Nikola je sada poželeo da sa javnošću podeli anegdotu o nastanku ove legendarne fotografije, objasnivši da njegov otac Marinko nije ni slutio kakvu uspomenu će dobiti.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Ponosni otac, sa dva sina, želeo da uhvati trenutak...Srećan, sa Novog Beograda nas zbog slikanja vodio na Terazije u foto radnju, da imamo za uspomenu sliku... Problem je bio što se u to vreme izrada čekala jedan dan... Nije ni slutio kad je sutradan opet došao sa Novog Beograda u grad i nazad kakvu će uspomenu dobiti...

Meni je bilo lepo iskustvo napraviti nešto malo drugačije od standarda Zar ne?" napisao je Nikola čime je nasmejao svoje brojne fanove. Inače, članovi popularne porodice Rokvić nedavno su poželeli da se još jednom našale, pa su pokušali da naprave identičnu fotografiju, samo više od dvadeset godina kasnije.

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa ćerkicom na Zlatiboru: Sankamo se dok se ne istopi sneg! (FOTO)

Aleksandar Radojičić: Po poslednji put sam oprostio neke stvari (VIDEO)

Bliznakinjama ispunjavaju sve želje: Najslađi detalji sa rođendanskog slavlja Slobodinih i Vojinovih mezimica (FOTO)

Ko kaže da PRAVA LjUBAV u svetu slavnih ne postoji? Ovih 5 parova odolelo je svim izazovima! (VIDEO)

Kosta je glavni krivac: Ovako Jovana Joksimović izgleda kada je neispavana (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track