EKSKLUZIVNO: Suzana Mančić bila u šemi s Meriminim mužem!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Ovo je jedini muškarac kojeg je uspešno krila

EKSKLUZIVNO: Suzana Mančić bila u šemi s Meriminim mužem!

Stars -

Milan Njegomir smuvao Mančićku na jednom slavlju u Zobnatici, gde se umesto njegove žene pojavila voditeljka

Suzana Mančić bila je u vezi s bivšem mužem Merime Njegomir, ekskluzivno saznaje Kurir!Voditeljka je nekadašnjeg direktora Fonda za stočarstvo upoznala posle njegovog razvoda s pevačicom, koja ga je iznenada napustila 1995. posle 16 godina braka. Naša saznanja potvrdio je Milan Njegomir.- Suzanu sam upoznao kada sam se razveo od Merime. Zapravo, nismo zvanično bili razvedeni, ali je ona otišla iz naše porodične kuće. Bio sam gost zobnatičkih večeri u Bačkoj Topoli. Tada je trebalo da pevaju Merima i Usnija Redžepova. Međutim, Merima je otišla za Švajcarsku, gde je imala drugi nastup, pa je umesto nje došla Mančićeva. Bila je veoma prijatna devojka - priseća se Njegomir i otkriva da su posle te večeri počeli da se zabavljaju:- Suzana mi se svidela na prvi pogled. Bila je lepa žena i imala je zgodno telo. Svidelo mi se to što je bila pametna, baš kao i danas. Išli smo zajedno u Grčku na odmor. Nismo se dugo viđali, oko tri meseca. Drago mi je što je uspela u životu jer je bila uporna i znao sam da će uraditi nešto.

Tim povodom pozvali smo Suzanu, koja nije bila raspoložena da priča o kratkoj, ali burnoj vezi s mužem svoje koleginice.- Molim vas, nemojte o tome da me pitate. Ne želim da pričam na tu temu. Jednostavno, nemam komentar - rekla je Suzana i brže-bolje prekinula vezu.

Merima odgovorila bivšem mužuGREŠILA SAM, BILA SAM MLADA!Merima je zamerila bivšem mužu što je u ispovesti za Kurir Stars otkrio da je poslednji saznao da ga je varala.- Milan je čovek za kog sam se udala kada sam imala 21 godinu, s kojim imam četvoro dece i dvoje unučića, a treće je na putu. Mislim da je on častan čovek i trebalo bi da bude i intelektualac, bar zbog naše dece i unučića. Nikad o njemu neću izgovoriti ružnu reč jer je on bio moj izbor. Bila sam mlada i imala sam pravo na grešku, kao i pravo da nastavim svoj život. Neprimereno je da jedan intelektualac tako govori o bivšoj supruzi - kaže pevačica za Kurir.

Lj. STANIŠIĆ

BONUS VIDEO:

Suzana Mančić: Ovo su cipele za seks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track