Najnovije vesti

ZORANA UHVAĆENA PIJANA ZA VOLANOM? Vozila ševrolet! Evo sa koliko promila
Foto: Printscreen

Preseo joj Dan zaljubljenih

ZORANA UHVAĆENA PIJANA ZA VOLANOM? Vozila ševrolet! Evo sa koliko promila

Stars

Slavnoj pevačici Zorani Pavić (51) preseo je Dan zaljubljenih!

Saobraćajci su je zaustavili prošle noći kod Beogradskog sajma, jer je svoj mali „ševrolet” vozila pijana!Popularna pop pevačica imala je oko jedan promil alkohola u krvi. Nije morala da ide na trežnjenje, ali je protiv nje napisana prekršajna prijava i preti joj kazna od 6.000 do 20.000 dinara!

"Saobraćajni policajci su u noći između 13. i 14. februara kod Beogradskog sajma proveravali da li su se vozači „družili sa čašicom”! Pevačicu su zaustavili posle ponoći, tokom rutinske kontrole u Bulevaru vojvode Mišića. Alko-test je pokazao da je imala oko jedan promil alkohola u krvi, dok je vozila svoj mali „ševrolet”. Pošto nije imala više od 1,2 promila alkohola u krvi, nije morala u policiju na trežnjenje! Protiv nje je podneta prekršajna prijava, zbog koje joj preti novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od tri meseca do godinu dana, kao i šest kaznenih poena", navodi izvor i dodaje da je zakon mnogo rigorozniji kada se radi o alkoholu.

"Kažnjavaju se svi koji imaju više od 0,3 promila alkohola u krvi. Ne prašta se ni rođenom bratu, pa ni Zorani, koliko god da je poznata! Šarmantna jeste, priznajem, ali ne bi joj pomoglo čak ni da mi je otpevala njen megahit: "Kad te boli, grli me, kad je teško, mrvi me!",  u šali kaže saobraćajac koga smo pitali da li poznatima ponekad progledaju kroz prste.

Kako saznajemo od vozača kog je policija zaustavila istovremeno sa Zoranom, pevačica se isprava bunila zbog „duvanja”, ali je na kraju pristala da uradi alko-test.

"Prvo se pravdala da je popila „samo malo”, pokušavajući da izbegne alko-test. Kad je videla da nema šale, pristala je da se testira. Da je kojim slučajem imala 1,2 promila alkohola ili preko toga, morala bi da prespava u policiji! Baš me interesuje koji bi broj prvo okrenula kad bi se obrela u policiji na trežnjenju i kada bi joj rekli da ima pravo da telefonira. U svakom slučaju, nije pravila nikakve probleme, sve je na kraju prošlo u redu", kaže naš sagovornik.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Zorana Pavić je bila izričita da se radi o dezinformaciji.

"Posle snimanja u Košutnjaku poslovno sam išla van Beograda. Nisam išla svojim automobilom i pritom nisam vozila ja! Verujem da će moja imenjakinja već nekako da se snađe! Snalažljive su Zorane! Nisam jedina Zorana, očigledno su me pomešali", poručila je Zorana Pavić.

Slavnu pevačicu u javnosti ne viđamo tako često, ali je uprkos zdravstvenim problemima sa kojima se suočila pre sedam godina i dalje pozitivna.

Učestvovala je 2015. u kulinarskom takmičenju „12 veličanstvenih”. Bavi se i dalje muzikom, ali u poslednje vreme izbegava solističke nastupe i peva sa bendom „Old hat orchestra”. Nedavno se pojavila u emisiji Lee Kiš i potvrdila da je pobedila bolest i da je i dalje vedrog duha, po čemu je poznata.

BONUS VIDEO:

PIJE NA TATU? Ova žena popila je 8 PIVA ZA MINUT I PO!

Alo/S. Dž. Stojanović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...